Păreri KFEA.ro considerat pe forumuri cel mai mare Coffee Shop online din România. Recenzii foarte bune.

Media părerilor despre magazinul KFEA.ro bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de păreri kfea.ro, coduri de reducer, oferte și promoții la cafea

Satisfacția generală față de magazinul KAFEA.ro  bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,54 din 5
• Livrare - 4,44 din 5
• Calitatea Produselor - 4,52 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului www.kfea.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

Se oferă transport gratuit la comenzi de peste 150 lei.

pareri forumuri kfea.ro magazin cafea online cine a cumparat

Kfea.ro este primul și cel mai mare Coffee Shop online din România.  Având o vechime de peste 15 ani, au avut grijă să ofere clienților experiențe plăcute prin comercializarea unor produse de calitate: de la o multitudine de sortimente de cafea (boabe, măcinată, capsule și nu numai), la aparate de cafea și produse de întreținere, produse de vending, ceai, ciocolată caldă etc.

În cele două showroom-uri Kfea.ro (Calea Plevnei 232 și Str. 11 iunie 25), sunt alături de iubitorii de cafea și oferă consiliere cumpărătorilor ce nltrec pragul în căutarea cafelei preferate.

În plus, fac livrări în toată țara, inclusiv în Delta Dunării, asigurându-se în acest mod că orice persoană din România are acces la produsele comercializate pe Kfea.Ro.

Comandând produse din magazinul KFEA.ro, aveți garanția calității și, în același timp, economisiți timp, bani și energie față de cumpărăturile realizate în sistemul clasic. Aici găsiți cele mai importante branduri din lumea cafelei: Lavazza, Saeco, Jura, Gaggia, DeLonghi, Illy, Segafredo etc.

Etolia este cafeaua proaspăt prăjită cu o miscelă ideală și un grad de prăjire special pentru prepararea unei savuroase cești de cafea. 

Cafeaua proaspăt prăjită este o categorie aparte de cafea, care se aduce verde in țară și se prăjește local, pentru a fi cât mai proaspătă posibil. Astfel, se poate savura la nivelul său maxim de aromă. Fiecare origine are alte nuanțe, alte note, altă savoare. 

Cafeaua Etolia by Kfea.ro se regăsește în diferite sortimente pe site-ul nostru, cu origini din Brazilia, Columbia, Guatemala, Honduras, Nicaragua, până în Africa (Ethiopia, Rwanda, Kenya) sau Asia (Indonezia, India).
VEZI AICI PREȚURLE KFEA.ro

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.