Treceți la conținutul principal

Păreri MIKADO Odorizante de camera cu Bețișoare forumuri cele mai bune parfumuri de camera

Mikado odorizante camera cu bețișoare păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de camera. Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Opinii Negative- 0,51
3. Sentiment Neutru - 0,37


Un scor peste media de 0,50 arată o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,70 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor, astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Am observat ca multi din cei care au utilizat odorizantele de camera Mikado, au fost în general mulțumiți de acesta.
Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

Pentru alții, parfumurile de camera Mikado au funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să le încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

mikado odorizante camera pareri forum am folosit

Lasă părerea ta despre odorizantele cu betisoare Mikado in secțiunea de comentarii – indiferent că e o opinie pozitivă sau negativă. Cu cât mai multe păreri despre cu atât mai mult ne putem creiona o opinie obiectivă!

TOP 3 cele mai cumpărate odorizante camera MIKADO cu recenzii de peste 4,3 stele din 5

1. PARFUM DE CAMERA CU BEȚIȘOARE RATTAN INTENSE MANGO 100ML

Parfumul de camera cu bețișoare de rattan Intense lasa o aroma intensa, de lunga durata. Este un parfum respectuos cu mediul inconjurator. 

Betisoarele din fibre, având o porozitate mai mică, nu obstrucționează parfumul și păstrează mult mai mult timp esența, oferind o durabilitate mai mare.Esenta aromatica a fructului de mango este una dulce si fructata.

UTILIZARE

Odorizantele de camera Mikados Intense conține un recipient de sticlă de 100 ml, plus șase betisoare. Sistemul său de utilizare este foarte simplu: Scoateti capacul de protectie. Introduceti betisoarele in recipient pentru a absorbi si elibera aroma. Asezati recipientul intr-un loc ventilat pentru a răspândi mai bine aroma în toată incaperea.

Din când în când este indicat să rotiți betisoarele pentru a crește intensitatea aromei. Nu ar trebui să le umpleți sau să le combinați cu apă sau alte uleiuri pentru a maximiza rezultatul lor, nu este nevoie!

Este indicat să-l așezați pe mobilier cu o anumită înălțime, astfel încât mirosul să fie distribuit mai eficient.


2. PARFUM CAMERA CU BETISOARE RATTAN CUTIE SCORTISOARA PORTOCALE 50ML

Datorită betisoarelor din fibre care sunt introduse în difuzor, lichidul se extinde și în contact cu aerul, se răspândește in incapere. Betisoarele din fibre, având o porozitate mai mică, nu obstrucționează parfumul și păstrează mult mai mult timp esența, oferind o durabilitate mai mare.

Note de varf: Scortisoara, Condimentat, Citrice, Portocaliu
Note de corp: Cuisoare, Eucalipt, Floral, Aldehida, Litsea, Baza Verde
Note: Dulce, Vanilie, Balsamic, Floral, Rose

3. PARFUM DE CAMERA CU BETISOARE RATTAN INTENSE LAVANDA 100ML

Odorizantele de camera Intense Lavanda conține un recipient de sticlă de 100 ml, plus șase betisoarele. Sistemul său de utilizare este foarte simplu: Scoateti capacul de protectie. Introduceti betisoarele in recipient pentru a absorbi si elibera aroma. Asezati recipientul intr-un loc ventilat pentru a răspândi mai bine aroma în toată incaperea.

Odorizantul are o aromă proaspătă de lavandă care ne amintește de câmpurile mediteraneene. 

Impregnați-vă casa cu acest odorizant care sugerează liniște, armonie și un sentiment de fericire.
MAI POTI CITI