Păreri Vopsea Natulique forumuri unde găsesc vopsea de par Natulique catalog online

Forum unde găsesc vopsea natulique ➣ pareri vopsea natulique farmacia tei ➣ ingrediente vopsea natulique ➣ Natulique romania produse organice ➣ Salon vopsea natulique ➣ Catalog online produse natulique ➣ Vopsea natulique preturi bune

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre vopselele Natulique si am observat ca multe cliente sunt mulțumite de rezultatele obtinute in vopsirea parului ca la salon

Desigur exista si alte produse bio pentru vopsirea parului care pentru unele persoane pot funcționa mai bine, insa opinia majoritara este ca vopselele Natulique sunt cele mai bune ca raport pret / calitate.

Cu ajutorul vopselelor de păr profesionale Natural Hair Colours de la NATULIQUE, se poate obtine o schimbare a nuanței de păr cu maximă delicatețe. 

Din această gamă fac parte 84 de nuanțe fabuloase, pentru orice nevoie în materie de stil de colorare a parului!

Vopsea Natulique pareri forum am folosit

Produsele NATULIQUE sunt fără parabeni, fără silicon adăugat, fără coloranţi, parfumuri, sunt netestat pe animale, au ca si ingredint proteină de mătase pură,  toate ingredientele trebuie sa fie benefice pentru păr, piele şi scalp si sunt recoltate ecologic toate ingredientele trebuie să fie biodegradabile.

Vopselele profesionale NATULIQUE Hair Colours au la bază ingrediente naturale, ce asigură o colorare a părului cu maximă delicatețe și extra condiționare.

Formula unică și exclusivă are la bază extract natural din semințe de floarea-soarelui, ulei de jojoba și ulei din semințe de piersică, asigurând un proces de vopsire plăcut și eficient, cu mai puține chimicale.

VEZI AICI PREȚURI HAIRCARE

De asemenea trebuie mentionat Tratamentul Colour Shield NATULIQUE care este special conceput pentru părul vopsit. 

Efectuarea tratamentului garantează obținerea și menținerea unui nivel optim de colorare cu vopselele NATULIQUE. Tratamentul are la bază ingrediente naturale, printre care:

Proteina de mătase hidrolizată: Derivată din cele mai puternice fibre naturale din lume. 

Formează o barieră cristalină protectoare pe suprafața firelor de păr. Îmbunătățește elasticitatea părului, rezistența și asigură un nivel optim de strălucire.

Proteina vegetală: Hidratează părul, fiind ideală pentru cazurile de păr deteriorat,cu vârfuri despicate. Se absoarbe cu ușurință în firul de păr.

Extract de mușețel: Catifelează și iluminează părul din interior.

Uleiuri esențiale: O barieră termică naturală extraordinară, protejează părul împotriva căldurii și oferă un tratament intensiv de reparare.