Treceți la conținutul principal

RAISA MOSCVICIOV biografie, vârstă, înălțime, Instagram

Wiki RAISA MOSCVICIOV. Vezi biografia RAISA MOSCVICIOV, ce vârstă, când s-a născut și ce înălțime are. Cele mai frumoase poze cu RAISA MOSCVICIOV le găsiți pe contul de Instagram @raisa.mo

CINE este cea mai fresh prezenta in showbiz-ul romanesc cea care a fost numita O REVELAȚIE a muzicii românești cea care a bifat colaborări cu cei mai in voga artisti romani?

NUMELE ei este RAISA MOSCVICIOV. Si-a serbat de curand majoratul dar nu ca orice fata la vreun club ci alături de prietenii dragi si colegii de munca de la casa de producție.

Au fost prezenți vedete de la TUDOR IONESCU de la FLY PROJECT, CONNECT-R, MARIUS MOGA.

TUDOR IONESCU a fost "capul răutăților" cel care a organizat frumoasa petrecere pentru RAISA. O petrecere surpriza RAISA nici nu stia ce ii pregatisera colegii.

Si s-a bucurat enorm sa vada cat este de apreciata. Pe langa petrecerea surpriza RAISA s-a bucurat si de o excursie intr-o tara exotica unde a avut ocazia sa "inoate" cu delfinii si sa se delecteze cu mancaruri fine si cocktailuri.

RAISA MOSCVICIOV biografie varsta zodie înălțime

RAISA este o fata hotarata stie deja ce vrea de la viata. Programul ei se imparte intre scoala si repetitii la studiou. Sa nu mai vorbim de lansări ale melodiilor sale.

RAISA vrea sa dea admiterea la o facultate celebra la BERKLEE facultatea la care se studiaza MUZICA cu cei mai buni profesori.

E clar RAISA vrea sa isi construiască o CARIERA in MUZICA. RAISA s-a lansat la NEXT STAR sezonul 7 unde a cucerit jurații si publicul.

A castigat PREMIUL DE POPULARITATE si concursul a fost rampa de lansare in muzica.

RAISA MOSCVICIOV este din TG MURES si a avut mereu sustinerea parintilor pentru a-si dezvolta o cariera in lumea artistica.

RAISA a urmat cu sfiintenie sfatul unui jurat sa caute sa nu se maturizeze prea devreme de aceea RAISA a pastrat cu aceeasi sfiintenie ECHILIBRUL intre RAISA liceeana si RAISA ARTISTA.

Este incantata de numele pe care il poarta. Vine de la strabunicul din partea tatalui in plus RAISA acest nume se potriveste perfect cu numele de familie.

RAISA stie ca are in fata un drum lung pentru a deveni o ARTISTA profesionista dar este pregatita sa munceasca sa evolueze.

Vrea sa cante muzica pentru generația din care face parte si i-ar placea ca versurile melodiilor sale sa aiba ca sursa de inspirație REALITATEA. Mai tarziu cand va veni vremea RAISA vrea sa contribuie cu scrierea versurilor.

Este o fata norocoasa daca la varsta ei a cantat pe aceesi scena cu titani ai muzicii usoare romanesti de la DIDA DRAGAN, ADRIAN ROMCESCU, ADRIAN DAMINESCU.

O pasioneaza si actoria si cine stie va sti sa le imbine perfect pe amandoua. RAISA este o tanara extrem de cocheta care stie sa isi pastreze atuurile tineretii nu se machiaza strident .

BLONDINA RAISA MOSCVICIOV o ardeleanca frumoasa si talentata careia ii dorim succes in cariera.

Cu siguranta vom mai auzi de acest nume in muzica romaneasca RAISA MOSCVICIOV.

Cel mai mare vis al RAISEI este sa reuseasca sa fie cunoscuta pe plan international. SA FIE RAISA! GO GIRL!
MAI POTI CITI