TIEN.ro AtelierDOUSE pareri forumuri magazin parfumuri si uleiuri esențiale cu recenzii si preturi foarte bune

Media părerilor despre TIEN.ro AtelierDOUSE bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de Parfum de camera Mikado, PRODUSE PROFESIONALE PAR YUNSEY PROFESSIONAL, si multe uleiuri si parfumuri esențiale de calitate.

Satisfacția generală față de magazinul online AtelierDOUSE www.TIEN.ro  bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,53 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,40 din 5
• Livrare - 4,39 din 5
• Calitatea Produselor - 4,52 din 5
• Serviciu clienți - 4,41 din 5
• Politica de returnare - 4,33 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului www.TIEN.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

AtelierDOUSE pareri forum parfumuri mikado

La AtelierDOUSE se oferă transport gratuit la comenzi de peste 150 lei.

Tien.ro oferă spre vânzare produse pentru aromaterapie: prababil cea mai mare gama de odorizante de camera din Romania, odorizante auto, saculeti parfumati, uleiuri esentiale hidrosolubile, difuzoare de aroma, lumanari parfumate, cosmetice profesionale pentru par.

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. 

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.