Wiki Cine sunt ISPITELE FEMININE de la INSULA IUBIRII 2022. Biografie, vârstă, înălțime

Vezi cine sunt ispitele de la Insula Iubirii 2022, cum arată, ce biografii și vârstă au: Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite,  Lavinia Dumitrescu.

♦ Wiki Maria Vornicu (vârsta 37 de ani) poate descrie perfect tipologia femeii puternice, sigure pe ea, care ştie exact cum să se impună, dar şi să ofere atunci când cel de lângă ea ştie să ceară.

♦ Wiki Bianca Patrichi (vârsta  32 de ani) a acceptat rolul de ispită din dorinţa de a descoperi oameni noi şi de a se lăsa la rândul ei descoperită. Nu crede deloc în relația monogamă, mai ales după ce a fost înşelată de foştii iubiţi. Nu a mai petrecut 3 săptămâni fără telefon şi în compania unor persoane complet necunoscute, aşa că porneşte în aventură deschisă către experienţe noi.

♦ Wiki Oana Monea (vârsta de 33 de ani) are propria afacere – un salon de cosmetică şi oferă cursuri de specializare în domeniu. Dacă în plan profesional  Oana e se pare un om împlinit, viaţa personală nu i-a adus satisfacţiile dorite. După două relaţii serioase, care însă nu s-au încheiat aşa cum îşi dorea, Oana a decis să participe la cel mai dur test al fidelităţii ca să demonstreze că tentaţia poate apărea oricând într-o relaţie.

larisa-iosif biografie varsta înălțime ispite insula iubirii 2022.

♦ Wiki Anamaria Vaida (vârsta 33 de ani) este o apariţie de neuitat încă de la început. Fata cu ochi albaştri şi păr de foc a venit pe insulă din dorinţa de a ajuta cuplurile să descopere adevărul despre relaţiile lor. Îi place să flirteze, astfel că rolul de ispită i se va potrivi ca o mănuşă.

♦ WIki Eda Csoregi (vârsta 23 de ani, profesoara de matematică) se descrie ca fiind o persoană ambiţioasă şi puternică. Fire comunicativă, gata să experimenteze lucruri noi, Eda a pornit în experienţa Insula Iubirii cu inima deschisă.

♦ Wiki Karina Fetica (vârsta 26 de ani) a lăsat un loc de muncă sigur, dar plictisitor, într-o bancă şi şi-a urmat visul – acela de a deveni antrenor de fitness. Karina a avut curajul să iasă dintr-o relaţie lungă, de peste nouă ani de zile, pentru că intervenise monotonia, aşa că nu îi e frică să spună ce simte şi ce vede.

♦ Wiki Larisa Iosif (vârsta 23 de ani) a venit pe Insula Iubirii ghidată de o singură motivaţie: să le demonstreze femeilor că bărbaţii nu sunt aşa cum cred ele. Şi-a propus încă de la început să joace dur, aşa că rolul ei nu va putea fi ignorat.

♦ Wiki Antonela Pătruţ (vârsta 26 de ani) nu se va sfii să le spună răspicat tuturor drept în faţă ceea ce gândeşte. Antonela a venit pe Insula Iubirii din dorinţa de a descoperi oameni noi şi totodată pentru a vedea dacă mai există relaţii solide într-o lume destul de superficială.

♦ Wiki Roxana Lite (vârsta 28 de ani) este licenţiată în Turism, însă a ales să profeseze în zona de beauty, unde deţine propriul salon de înfrumuseţare. Fire ludică, jucăușă şi vulcanică deopotrivă, Roxana vine pe Insula Iubirii 2022 pentru a-i ajuta pe concurenţi să găsească răspunsuri la întrebări pe care nu avuseseră curajul să şi le pună până acum.

♦ Wiki Lavinia Dumitrescu (vârsta 28 de ani) a avut ocazia să afle pe propria-i piele că lucrurile pot lua oricând o altă întorsătură. Lavinia s-a căsătorit şi a făcut un copil, însă acest lucru nu a oprit-o să divorţeze atunci când a simţit că în cuplu nu mai există convingeri comune. Lavinia şi-a dorit să participe la cel mai dur test al fidelităţii, tocmai pentru a le ajuta pe concurente să afle adevărul despre relaţia în care se află.