ARTOOL.ro păreri bune pe forumurile cu recomandări produse mobilier de gradina, decoratiuni, scule electrice ieftine si bune

Media părerilor despre magazinul ARTOOL.ro bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de catalog produse artool, artool recenzii pe bune, artool decoratiuni craciun si de gradina etc.

Satisfacția generală față de magazinul ARTOOL.ro  bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,51 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,43 din 5
• Livrare - 4,44din 5
• Calitatea Produselor - 4,52 din 5
• Serviciu clienți - 4,41 din 5
• Politica de returnare - 4,36 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului ARTOOL. ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

Se oferă transport gratuit la comenzi de peste 600 lei.

artool produse pareri forum am cumparat si daca se merita
Pentru comenzile cu valoare mai mica de 600 lei, taxa de transport este de 19.99 lei pentru plata cu ramburs (plata la curier) si de 9.99 lei pentru platile cu card sau OP.

Costul de transport pentru platile ramburs includ o taxa de procesare ramburs in valoare de 5 lei. Acest cost va figura pe factura dvs. si va fi achitata la livrare.

Informați și recomandări magazin ARTOOL.ro

Principalul obiect de activitate al firmei este importul si distributia de scule, accesorii de zugravit, unelte gradina.

Puteti plati cumparaturile de șe Artool. ro online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard) sau contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate ramburs curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

ATENTIE! Returul produselor se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

VEZI AICI PREȚURI CATALOG ARTOOL

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.