BETA GLUTAMINE Pro Nutrition păreri și opinii pozitive pe forumuri suplimente pentru sportivi

Media părerilor despre Beta Glutamine Tablete cu conținut ridicat de L-Glutamină, Beta Alanină, Vitamina B6 bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de cine a folosit, cât timp se ia și ce contraindicații are.

Satisfacția generală față de Beta Glutamine Pro Nutrition bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor: 

• Prețuri - 4,58 din 5
• Calitatea Produsului - 4,52 din 5
• Eficiență și beneficii - 4,53 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Ce este BETA GLUTAMINE Pro Nutrition și pentru ce se folosește

Beta Glutamine este un supliment nutritiv potent, care va intensifica procesul de metabolizare al proteinelor în țesutul muscular, contribuind la regenerarea fibrelor afectate după antrenamentele solicitante, precum și la volumizarea și definirea musculaturii tale.

Beta Glutamine este un supliment nutritiv eficace, care va juca un rol important în conservarea și consolidarea masei tale musculare, precum și în îmbunătățirea performanțelor fizice ale organismului, crescând nivelul tău de forță, anduranță și energie atunci când lucrezi la sală.

parero beta glutamine forum prospect utilizare si contraindicatii

Cu ajutorul acestui produs, rezistența ta la efort va crește vizibil, iar tu vei putea să te antrenezi mai mult și într-un mod mai eficient, lucru ce va avea un impact puternic și asupra rezultatelor obținute în urma sesiunilor de exerciții fizice.

O caracteristică importantă a suplimentului este legată de influența sa pozitivă asupra nivelului tău de performanță fizică, lucru care se datorează în mare parte beta-alaninei, ingredient ce va crește concentrația de carnozină din sânge, favorizând, astfel, o creștere a nivelului tău de forță și rezistență la efort

VEZI AICI PREȚURILE

Cum se administrează Beta Glutamine și Când ar trebui să consumi Beta Glutamine

Doza optimă recomandată de Beta Glutamine este de 2 tablete, luate de 2 ori pe zi, cu cantitatea preferată de apă.

Pentru a te bucura de toate beneficiile acestui produs, este recomandat să consumi Beta Glutamine de 2 ori pe zi, odată cu 10-15 minute înainte de începerea antrenamentului și imediat după finalizarea acestuia.

Contraindicatii: 

Contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza precum si persoanelor diagnosticate cu ciroza, insuficienta renala, sindrom Reye sau orice alta afectiune care creste acumularea de amoniac in sange.