Crescina HFSC Transdermic 1300 femei păreri forumuri, prospect, cine a folosit și cât durează tratamentul

Media părerilor despre fiole Crescina HFSC Transdermic 1300 femei bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de Sampon crescina 1300 femei pareri, Crescina fiole 1300 femei farmacia tei, Crescina fiole re-growth 500 femei.

Satisfacția generală față de Crescina HFSC Transdermic 1300 Woman  bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Preț - 4,43 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,40 din 5
• Calitatea Produsului - 4,55 din 5
• Eficiența cosmetică - 4,45 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Ce este și pentru ce se folosește Crescina HFSC Transdermic 1300 femei 

pareri crescina HFSC Transdermic 1300 forum caderea parului la  femei

Crescina Transdermic Re-Growth HFSC este un produs dermato-cosmetic pentru uz topic care ajuta la cresterea fiziologica a parului, a carui formula beneficiaza de Tehnologia Transdermica Labo: moleculele active pot patrunde astfel in structura firului de par nu doar pe cale transfoliculara (prin orificiul foliculului pilos), ci si pe cale transdermica (testul ex vivo cu Celule Franz), de exemplu prin straturile de piele de la nivelul scalpului (epiderm si derm).

A se utiliza tratamentul pentru stadii avansate de rarire a parului. 

Gratie masei lor moleculare scazute si prezentei potentiatorilor, ingredientelor active le este facilitata atat penetrarea cat si performanta.

VEZI AICI PREȚURILE LA ZI

Compozitie: 

Formula contine: Complexul Re-Growth (cisteina, lizina, glicoproteina), Complexul HFSC (Stem-Engine), noul complex de amplificare a regenerarii (metionina, glicina, tripeptida-1 de cupru), 3 potentiatori (pentilenglicol, decilenglicol, caprilil glicol).

Mod de utilizare - durata tratamentului: 

Fiolele Crescina Transdermic Re-Growth HFSC contin 3,5ml de preparat si sunt potrivite pentru utilizarea zilnica in primele 5 zile ale saptamanii, urmate de o pauza de 2 zile. 

Cele 40 de fiole incluse in cutie permit efectuarea unui tratament dermato-cosmetic de 2 luni.
noriel.ro