Daniel Jumuga biografie, wiki vârstă, studii, iubita câștigătorului Chefi fără limite

Vezi care este biografia lui Daniel Jumuga aka Nobo, ce vârstă și înălțime are. Cine este soția lui Daniel Jumuga, ce studii si ce avere are. Mai multe poze cu Daniel Jumuga le găsiți pe contul lui de Instagram.

Wiki Nobo - Daniel Jumuga câștigător Chefi fără limite

Nobo (vârsta 27 de ani) a plecat acasă cu cecul de 30.000 de Euro. “N-am câştigat în viaţa mea nimic, nu mă aşteptam să câştig acum ceva!”, a spus Nobo după ce a câştigat marele premiu, potrivit unui comunicat.

Daniel Jumuga este cofetar-patiser de meserie, dar a căpătat reale valențe de chef în anii din urmă, făcând diverse cursuri în țară și furând meserie din diverse părți. 

De patru ani este căsătorit cu Sorina, care are tot vârsta de 27 de ani. Cei doi au în Drăgănești un bistro, numit „Obsession”.

wiki Daniel Jumuga, biografie cv varsta afaceri sotie

De unde vine porecla de Nobo în cazul lui Daniel Jumuga?

Totul a plecat de la inspirația de moment a lui Daniel care s-a trezit întrebat de vameșii britanici de unde vine și cu ce treburi a ajuns in Anglia.

Daniel a răspuns sigur pe sine că e un nimeni. Adică, un nobody! Și de aici a pornit totul. De la nobody a păstrat primele litere și a ieșit Nobo, un mega-nume pe care îl folosește de ceva vreme în cariera sa profesională!

Sorina, soția lui Daniel Jumuga a fost mereu alături de partenerul ei.

Chiar dacă au fost departe din punct de vedere fizic, Sorina a fost mereu cu gândul la Nobo și l-a încurajat.

„Soțul, sprijinul și partenerul meu de drum. Nu cred că pot să exprim în cuvinte ceea ce reprezintă pentru mine! Sunt foarte mândră de el, iar profesionistul ce a ajuns azi, se datorează nopților nedormite, setei de cunoaștere și de depășire a propriilor limite”, a scris Sorina pe Instagram. 
noriel.ro