Mesaje de nume pentru Sfantul Gheorghe. Urari de Sf Gheorghe creștine.

Cele mai căutate mesaje pentru Sf Gheorghe: mesaj de Sf Gheorghe haioase, mesaje religioase de Sf Gheorghe, mesaje ortodoxe de Sf Gheorghe, urari de Sf Gheorghe amuzante, mesaje la multi ani Sf Gheorghe, urari de Sf Gheorghe crestine, mesaje de nume Sf Gheorghe, mesaj de Sfantul Gheorghe pentru iubit.

Aceste urari de nume pentru Sf Gheorghe sunt de ajutor pentru creștinii de pretutindeni care îl sărbătoresc, în fiecare an, pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe în data de 23 aprilie.

1. „În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, îţi urez multă sănătate şi fericire.

2. Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Gheorghe pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară

3. Dragă Georgeta, îți doresc o zi onomastică nemaipomenită și să fii din ce în ce mai mult iubită. La mulți ani!

4. În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, îţi urez multă sănătate şi fericire!

mesaje frumoase de nume sf gheorghe la multi ani

5. Fie ca această zi să-ţi deschidă poarta unui viitor plin de succese şi realizări. Sfântul Gheorghe al cărui nume îl porţi să te ocrotească şi să te călăuzească mereu. La Mulţi Ani!

6. Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La multi ani, Gheorghe!

7. De ziua numelui tău îţi doresc să ai parte de succes, împliniri şi sănătate. Sfântul Gheorghe al cărui nume îl porţi să te ocrotească şi să te călăuzească în viaţă. La mulţi ani!

8. Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.

9. Fie ca începând cu aceasta zi toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece, sa ai doar zile însorite și pline de bucurie. La muți ani

10. Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

WIKI - Sfantul Gheorghe s-a născut în Capadocia și este numit purtător de biruință. A fost ofițer superior în garda imperială, însă pentru că nu s-a lepădat de credința creștină a fost torturat și decapitat. 

Pentru sacrificiul său și pentru îndârjirea cu care a apărat credința creștină, Sfântul Gheorghe a devenit Mare Mucenic al Biserisicii. El a fost înmormântat în orașul Lida.  Trimiteți un comentariu