MESAJE pentru COPII la BOTEZ. Mesaje pentru botezul unui copil: finul sau finuța mea.

V-am pregătit o lista scurtă cu mesaje pentru copilul meu botez, mesaje pentru botezul unei fete, mesaje de botez băiat frumoase, texte mesaje de felicitare botez, mesaje de ziua botezului.

Puteti alege mesajul, textul de botez cel mai potrivit atât pentru fin cât și pentru finuță, chiar și un serios ori haios mesaj de mulțumire pentru invitați la botez. Avem și mesaje ortodoxe de botez, scurte dar speciale.

1. Felicitări! Fie ca bebelușul sa fie binecuvântat, iar drumul ei/lui in viata sa fie o aventura binecuvântată! Întâmpinăm venirea noului născut in lume cu multa dragoste.

2. Îți doresc, scump băiețel, o viață cu multă sănătate, noroc, voie bună și puține griji, nevoi și probleme. Fie ca Dumnezeu să te binecuvânteze, iar îngerul tău să te aibă în pază mereu!

3. Astăzi, la botezul tau, o zi atat de însemnată pentru tine, te binecuvântăm sa ai parte de dragoste, fericire, armonie in viata! Sa fii sănătos!

4. Vă felicit cu ocazia creștinării fetiței voastre. Îi doresc ca drumul vieții să fie plin de fericire și bunătate, să întâlnească doar oameni buni și prieteni fideli, iar soarta să-i dea sănătate multă și o dragoste eternă.

mesaje scurte de botez pentru finuta si finul meu de la nasi

5. La botezul tau iti uram curajul de a merge pe drumul tau propriu, credința ca poti muta muntii din loc si increderea in puterea.

6. Sa va aiba Dumnezeu in grija Lui! Sa fiti binecuvantati cu zile senine, frumoase si pline de bucurie ca aceasta in care s-a nascut inca un mic crestin! 

7. De fiecare data cand se naste un bebelus, Dumnezeu zambeste, ingerii danseaza de bucurie si o noua stea a sperantei se aprinde pe cer. Sa va bucurati de acest moment magic!

8. Draga mea nașă, profit de această zi de naștere specială pentru a-ți reafirma dragostea și prețuirea pe care le nutresc pentru tine, cea mai minunată nașă din lume. Îți mulțumesc pentru grija pe care mi-ai purtat-o mereu și pentru frumoasa prietenie ce te leagă de o viață întreagă de părinții mei. La mulți ani!

9. Astazi, la botezul tau, o zi atat de insemnata pentru tine, vom planta un copac ca simbol al dragostei, fericirii, armoniei si increderii in mica noastra familie, acolo unde se afla radacinile vietii tale. Bine ai venit in viata noastra!

10. Bun venit in viata noastra, printesa! Iti dorim drum lin, curaj, perseverenta pentru a razbate pe calea pe care ti-o vei alege! Ingerasul tau sa te insoteasca! 

11. Iti dorim din toata inima ca in viata ta sa intalnesti brate deschise, maini care sa te conduca pe drumul cel drept, oameni care sa te iubeasca si sa fie buni cu tine!

12. Dragul meu naș, te felicit cu ocazia zilei de naștere și vreau să îți doresc fericire, inspirație, ca toate zilele să fie bune. Fii mereu încrezător și liniștit, bun la inimă și minunat, puternic și curajos. Ține minte – ești un adevărat erou pentru mine. La mulți ani!

13. Alaturi de ingerul tau pazitor, si noi iti vom fi alaturi, caci primind Taina Botezului am devenit ca un al doilea rand de parinti pentru tine. Dumnezeu sa te aiba in paza Lui si sa ne ajute sa te îndrumam si sa te sfătuim ori de cate ori vei avea nevoie! 

14. Dupa lungi așteptări, planuri si vise a venit barza si a adus cu ea cel mai frumos si dulce copil. Fie ca acest moment sa fie binecuvântat si ca acest copil sa fie tot ce v-ati dorit vreodata.

15. Îți dorim din toată inima ca în viața ta să întâlnești brațe deschise, mâini care să te conducă pe drumul cel drept, oameni care să te iubească și să fie buni cu tine!

16. Cele mai bune urări pentru Botezul ei acestei fetițe mici, dar care are o mare bucurie în inima ei

17. Cele mai bune urări pentru Botezul ei nepoatei noastre, o creatură unică pe care o vedem cu încredere în creștere în fiecare zi

18. Botez fericit! Copilul să fie sănătos și norocos în viață, iar pe părinți să-i facă bucuroși și mândrii de el!

19. Taina Botezului ne amintește de un adevăr fundamental și foarte consolator: că Domnul ne precede întotdeauna cu dragostea și harul său.

20. Draga mea nașă, tu ești pentru mine un dar special de la Dumnezeu, un dar cum nu mulți au primit și pe care îl prețuiesc din toată inima. Mă bucur atât de mult că mi-a fost dată o nașă ca tine. Mulțumesc, scumpa mea, pentru că mi-ai fost mereu o bună sfătuitoare. La mulți ani, nașa mea!

Aceasta a fost mica dar cuprinzătoarea noastră selecție de texte de mesaje pentru botezul unui copil, urări felicitare de botez pentru fin, finuță, nași!!!