Mesaje pentru copii la sfarsit de an scolar. Mesaje pentru copii la sfarsit de gradinita. Mesaje de ramas bun!

Iata o mica selectie de mesaje pentru copii la sfarsit de an scolar sau la sfarsit de gradinita. Texte frumoase pentru mesaje de vacanta pentru copii la terminarea scolii sau a gradinitei. Ganduri frumoase despre gradinita si scoala. Mesaje de ramas scoala sau gradinita.

Inspirate din aceste mesaje pentru sfarsitul anului scolar sau al gradinitei, pentru a face o urare sincera si dragalasa copiilor care se pregatesc pentru vacanta.

Mesaje pentru copii la sfarsit de gradinita. Mesaje de ramas bun gradinita.

1. Felicitări cu absolvirea grădiniței – cu prima despărțire. Îți doresc, drag copil, să nu pierzi prietenia cu amicii, să i-ai cu tine în călătorie amintiri amuzante și o paletă strălucitoare de culori pentru a decora imaginea viitorilor ani școlari conform imaginației tale.

2. Felicitări copiilor cu încheierea perioadei de grădiniță și trecerea la categoria viitorilor școlari! Fie ca anii copilariei voastre să fie colorați cu momente fericite, dragoste si grijă de la părinți, distracție si bucurie. Vă dorim succes în viața școlară, apariția unor prieteni adevărați, descoperiri și realizări mari în sport și creativitate.

mesaje pentru copii de ramas bun gradinta la sfarsit

3. Felicitări cu prilejul absolvirii grădiniței! Vă doresc noi începuturi pline de succes, prieteni buni la școală și doar momente de bucurie în această etapă. Succese în toate!

4. Felicitări, bucuria mea, cu prima ta absolvire. Este timpul să ne luăm rămas bun de grădiniță și mergeți mai departe spre noi cunoștințe. Vă doresc să fiți interesați și curioși de școală, să aveți mulți prieteni buni, astfel încât fiecare zi să devină pentru voi o sărbătoare distractivă, luminoasă, amabilă și minunată.

Mesaje pentru copii la sfarsit de gradinita. Mesaje de ramas bun scoala

1. Lăsați toate cunoștințele acumulate să rămână în memorie pentru totdeauna și să vă fie de folos în călătoria voastră, numită „Proiect de viață”. Felicitări cu sfârșitul anului de școală!

2. Sunteți precum niște steluțe strălucitoare întrucât ați trecut cu brio prin această etapă. Felicitări pentru absolvirea clasei pregătitoare și mult noroc în continuare!

3. Anul școlar s-a încheiat, s-a făcut încă un salt! Acum este timp să vă relaxați, să petreceți timpul cu beneficii, dar principalul lucru e să nu pierdeți cunoștințele acumulate!

4. Cu ocazia încheierii anului școlar, vreau să vă spun că m-ați făcut să fiu tare mândru/mândră de voi și știu că mai urmează să faceți o mulțime de minuni. Felicitări, dragii mei copii!

5. Felicitări cu finele anului școlar, pentru că acum poți să te odihnești din plin, să dormi, să te joci și să te distrezi fără sfârșit!

6. Felicitări pentru că ai încheiat primul mare capitol din povestea ta de succes. Îți dorim să ai parte de realizări și mai strălucitoare

7. Te felicit pentru finalul anului școlar! Poți fi mândru de tine, pentru că s-a terminat un alt an dificil și productiv! Vreau să-ți doresc o vacanță minunată, plină de impresii, călătorii și întâlniri cu noi prieteni!

8. Toată dragostea noastră pentru tine, cu ocazia absolvirii tale. Îți dorim să ai multe reușite de care să te bucuri în viață. Felicitări pentru tot!

9. Anul școlar se termină… Și vara este înainte… Vreau să le urez tuturor odihnă și să câștige forță pentru noi descoperiri și realizări; să obțină victorii mari și să cucerească vârfurile în această vacanță de vară!

10. Fie ca vacanța voastră să fie distractivă și interesantă! Felicitări cu sfârșitul anului școlar!

11.  Felicitări pentru finalizarea cu succes a anului școlar! Vă dorim o vacanță de vară fericită, distractivă, succes în obținerea de noi cunoștințe și sănătate bună.