Păreri am folosit SET APARAT DE TUNS ȘI RAS JAPANESE STEEL 12IN1. Instrucțiuni de folosire.

Media părerilor despre SET aparat de tuns și ras japanese steel 12in1 multi trimmer, MT890E Babyliss  bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de cumpara la reducere Set Aparat De Tuns Si Ras Japanese Steel 12In1 Multi Trimmer.

Satisfacția generală față de SET aparat de tuns și ras japanese steel 12in1 multi trimmer bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Preț - 4,50 din 5
• Calitatea Produsului - 4,52 din 5
• Ușurința în utilizare - 4,45 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Aparat de tuns și ras + 12 accesorii Japanese Steel MT890E informații și descriere

Aparatul de tuns și ras cu 12 accesorii Japanese Steel MT890E! O adevarată inovație în ceea ce privește trimmerele pentru barbă și corp. Secretul rezultatelor ca la salon? Lamele din oțel Japonez de o calitate superioară, menite să asigure o utilizare ușoară, fără zgârieturi și un aspect final ireproșabil.

pareri forum am folosit Aparatul de tuns și ras Japanese Steel MT890E

Oțelul Japonez este renumit pentru duritatea, durabilitatea și calitatea sa. Acesta asigură o întreținere ușoară în timp, dar și o utilizare intuitivă: lamele sunt foarte ascuțite și își păstrează proprietățile pentru un timp îndelungat. 

Autonomie ridicată și utilizare ușoară

Bateria Lithium-Ion asigură o încărcare rapidă în doar 2 ore și o autonomie de 120 de minute de utilizare fără fir. În plus, dacă ești în grabă, folosește funcția specială de încărcare în doar 20 de minute ce îți asigură o autonomie de 20 de minute.

Aparatul de tuns și ras Japanese Steel MT890E dispune de 12 accesorii performante, din materiale calitative ce asigură un rezultat perfect de fiecare dată:

- 5 capete ușor de schimbat prin răsucire ușoară: capăt de precizie cu lame din oțel Japonez de înaltă calitate, trimmer pentru nas, capăt pentru ras, trimmer pentru detalii, capăt pentru corp

- Ghidaj pentru barbă: 2-14mm

- 2 ghidaje pentru sprâncene: 3 și 5mm

- Ghidaj pentru ras: 1-3.5mm

- 3 ghidaje pentru corp: 3, 5, 7mm

- Geantă de depozitare

VEZI AICI PREȚURILE ACTUALIZATE

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.