Pareri Redgoblin produse de calitate de la boardgames, figurine cu personaje, la tricouri, hanorace și accesorii

Media părerilor despre magazinul Redgoblin.ro  bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de am cumparat jocuri Redglogin, cele mai bune jocuri boardgames, catalog figurine cu personaje Redgoblin.

Satisfacția generală față de magazinul www.Redgoblin.ro bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,53 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,43 din 5
• Livrare - 4,41vdin 5
• Calitatea Produselor - 4,52 din 5
• Politica de returnare - 4,37 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului Redgoblin e foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

Se oferă transport gratuit la comenzi de peste 150 lei.

pareri forum produse jocuri figurine Redgoblin.ro calitate preturi

RedGoblin.ro este cel mai mare magazin de boardgames, benzi desenate și produse pentru toți cei pasionați de nișa geek din România.

Pe RedGoblin.ro poți găsi:

• sute de boardgames, între care multe indisponibile în alte magazinele online de nișă
• cea mai mare colecție de benzi desenate în limba engleză de pe un magazin online românesc
• figurine cu personaje din jocuri, filme, seriale TV și benzi desenate
• o secțiune speciala de vestimentație (cu tricouri, hanorace și accesorii)
• o secțiune dedicata cu produse de home & gifts (unde poți găsi sute de cadouri cu personaje celebre)

Avantajele si beneficiile clienților Red Goblin:

• livrare rapidă (24-28 de ore) oriunde în țară
• livrare gratuită pentru comenzi peste 100 RON
• posibilitatea de ridicare a coletului din magazinul nostru din București (începând din ziua plasării comenzii) fără costuri adiționale

Produsele comandate pe site-ul www.redgoblin.ro pot fi livrate prin curier oriunde în ţară, prin intermediul serviciilor furnizate de către Bookurier. Dacă înregistrezi comanda de luni până vineri, până în ora 15:00, aceasta poate fi expediată în aceeaşi zi. Livrarea se efectuează în termen 24-48 de ore, cu excepția zilelor nelucrătoare (cu menţiunea că produsele expediate vineri vor ajunge la destinaţie luni). Acest termen poate fi modificat din motive independente de voinţa noastră.

Costul pentru livrare este de 10 lei  pentru comenzile până în valoare de 150 lei (indiferent dacă livrarea se efectuază în Bucureşti sau în restul ţării), iar dacă se depăşeşte suma de 150 lei, livrarea va fi gratuită.

VEZI AICI PREȚURI CATALOG REDGOBLIN

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. 

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.