Pareri Zertifikat cu microsfere ceramice forum Vopsea ULTRALAVABILĂ pentru pereţi fără pete, fără mucegai

Media părerilor despre vopseaua Zertifikat cu microsfere ceramice Kober bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de cine a folosit Zertifikat cu microsfere ceramice, manual cu instructiuni de folosire, cele mai bune preturi Zertifikat cu microsfere ceramice.

Satisfacția generală față de Kober Zertifikat cu microsfere ceramice bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,52 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,48 din 5
• Calitatea Produsului - 4,57 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Ce este vopseaua ultralavabila Zertifikat cu microsfere ceramice si pentru ce se foloseste

pareri forum vopsea kober cu microsfere ceramice

Se recomandă în special ca strat de renovare sau vopsire a suprafeţelor interioare şi exterioare gletuite/tencuite, plăci de gips carton, având ca avantaj posibilitatea de a realiza retuşuri fără ca acestea să fie observabile.

Este o vopsea ideală în realizarea unei protecţii a pereţilor la spălare cu detergenţi, dezinfectanţi pe bază de apă, agenţi de curăţare casnici în spaţii precum: spitale, clinici și cabinete medicale, maternităţi, școli, grădiniţe, restaurante, camera copilului sau pentru orice alte încăperi ce sunt supuse la decontaminări frecvente. 

Eventualele pete de murdărie (ceai, vin, ketchup, suc, cafea, ciocolată, creioane, pix, praf, urme de degete) se pot înlătura cu uşurinţă.

Vopseaua cu sfere ceramice Zertifikat asigură respiraţia peretelui.

VEZI AICI PREȚURI MATHAUS

-Se pot curăţa pete de ceai, cafea, vin, ciocolată, suc, ulei, ketchup, pix, creioane, urme de degete, praf

-Special destinată pentru decorarea şi protecţia pereţilor cu risc mare de murdărire: şcoli, grădiniţe, camera copilului, bucătărie, holuri cu trafic intens

-Ultrarezistent la spălare multiplă cu detergenţi, dezinfectanţi şi agenţi de curăţare

-Prin spălare cu apă şi detergent, peretele revine ca nou

-Ultralavabilă cu aspect mat pentru interior şi exterior

Mod de aplicare conform instrctiunilor de utilizare: - prin roluire, pensulare, pulverizare cu aer sau airless în 2 straturi nediluate.