Semnificație VIS urmărire. Interpretare vis in care te URMĂREȘTE cineva.

Ce înseamnă când visezi ca intra cineva peste tine în casa • Fugar in vis tălmăcire • Ce înseamnă când visezi ca te urmărește un bărbat • Talcul viselor în care am visat ca eram sechestrata • Ce înseamnă când visezi ca te urmărește o femeie

Pentru a interpreta semnificația visului în care simți că eşti urmărit trebuie să afli, mai întâi, dacă ființa care te urmărește (om sau animal) ține de partea negativă sau de partea pozitivă. 

Dacă visul de urmărire este înconjurat de o influenţă negativă înseamnă că e, de fapt, un semnal de trezire, în sensul de a face faţă unor îndoieli sau amintiri. 

Visul in care esti urmărit de o persoana cunoscuta se întâlnește destul de des. La fel ca in toate visele , urmărirea înseamnă o nesiguranța, incertitudine, teama de ceva anume de care insa nu ai cunoștința.

Esti urmarit de o persoana pe care o cunosti? Acest lucru poate semnifica  ca fie trebuie sa vorbesti cu acea persoana in viata reala in mod deschis pentru a face fata unei situatii dificile, nu sa o eviti, fie trebuie sa iei in seama unele aspecte ale personalitatii ale urmaritorului tau. 

Semnificatia visului urmarire  ce inseamna daca ai visat o urmarire, interpretarea viselor  de urmarire

De exemplu, daca esti urmărit de un prieten increzator in fortele proprii, semnificația visului este ca trebuie sa încerci sa ai mai multa încredere in tine de acum inainte. 

Daca este vorba despre o persoana cu care te afli in conflict, semnificația este ar trebui sa infrunti acea persoana, sa încerci sa rezolvi acel conflict, nu sa incerci sa il eviti.

Dacă eşti femeie, urmărită de un bărbat în vis, trebuie să te întrebi cum ţi se pare că stai cu dragostea.

Poţi sau nu controla propria viaţă amoroasă? În schimb, dacă eşti bărbat şi visezi că te ţii după cineva ar însemna că vei da peste o persoană agresivă în viaţa reală, iar sfatul ar fi să reacţionezi prompt pentru a-ţi atinge scopurile.

Dacă în schimb esti urmarit de un animal trebuie să identifici caracteristicile principale ale animalului care te urmărește in vis, acest lucru iti va permite sa intelegi mai bine care este acel lucru de care încerci sa fugi, pe care încerci sa il eviti cu orice pret. 

Poate fi vorba despre propriile tale sentimente de agresivitate, de teama, furie sau gelozie care sunt interpretate de acest animal.

Urmarirea in vis poate semnifica si un sentiment refulat, o amintire din trecut de care incerci sa fugi.