TESORI MONTESSORI păreri bune pe forumuri, opinii care exprimă anticiparea și încrederea părinților

Media părerilor despre mobilierul Tesori Montessori  bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de mobilier smart, camera montessori ce este și cine a folosit.

Satisfacția generală față de produsele  Tesori Montessori  extrasă din părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,49 din 5
• Calitatea Produselor - 4,51 din 5
• Serviciu clienți - 4,41 din 5
• Politica de returnare - 4,305 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Camera Montessori este mediul care facilitează acest proces de educație în care copilul devine arhitectul propriului univers:

În limba italiană, TESORI, vine de la „Tesoro”, care înseamnă comoară. Educația în stil Montessori dă copilului posibilitatea să își aleagă dintre activitățile disponibile, creând astfel posibilitatea dezvoltării aptitudinilor către direcția cea mai potrivită. 

Educația în stil Montessori se bazeaza pe ideea „Ajuta-mă să fac singur(ă)”, contrar obișnuinței, „Fac eu, ca părinte, lucruri în locul tău”. 

pareri forum camera montessori mobilier smart pentru copii cine a folosit

Autodisciplina și autogospodărirea dobândite pe parcursul educării se transpun ulterior în ordinea din viața de adult a copilului.

Dacă este pornit de la o vârstă fragedă (1,5-2 ani) și perpetuat în timp, acest stil de educație ajută copilul să își facă ulterior debutul cu dreptul în orice mediu: copilul crește independent, sigur de sine, conștient că poate să rezolve aproape orice problemă și să facă față oricărei provocări.

Lista produse camera Montessori

Măsuță / Scăunel, 49.5x47x47 cm, lemn, alb, 1+ ani

Turn de Învățare ajustabil, 44.5x40x90 cm, lemn, alb, 1.5+ ani

Dulăpior Haine, 83.5x34x97 cm, lemn, alb, 2+ ani

Dulăpior Căsuță Jucării, 93.5x37x95 cm, lemn, alb, 1.5+ ani

Căsuță de Creație, 68x50x82 cm, lemn, alb, 2+ ani

Bibliotecă pentru copii, 84×39.5×84 cm, lemn, alb, 1.5+ ani

Pătuț/Pat tip Montessori pentru copil + adult, lemn, alb, 1.5+ ani

Camera Montessori Mini Bed

Camera Montessori Big Bed

Camera Montessori Full Options

VEZI AICI PREȚURI CATALOG CAMERA MONTESSORI ROMANIA

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
noriel.ro