WIKI YAEL SHELBIA FEMEIA CU CEL MAI FRUMOS CHIP pe coperta FORBES ISRAEL si povestea de iubire cu miliardarul BRANDON KORFF

YAEL SHELBIA biografie, varsta, inaltime, greutate, iubit, Instagram @yaelshelbia

In fiecare an publicatia TC CANDLER publica un TOP al femeilor cu CEL MAI FRUMOS CHIP.

Castigatoarea anului 2021 se numeste YAEL SHELBIA tanara care la 19 ani a cucerit lumea cu frumusetea ei.

YAEL SHELBIA a reusit o performanta mare. A aparut pe coperta revistei FORBES a tineroilor realizati 30 under 30.

YAEL nu are nicidecum 30 de ani dar a reusit sa fie FEMEIA CU CEL MAI FRUMOS CHIP.

YAEL s-a nascut la 31 august 2001 in NAHRYA , ISRAEL. Parintii sai sunt tatal OFER COHEN si mama OFRA COHEN.

YAEL este mezina are doua surori. Tatal conduce o plantatie si mama este licentiata in URBAN preparation and TOPOGRAPHY.

YAEL mostenneste genele strabunicii DJERBAN si ale buncii un mix TUNISH-JEWISH. YAEL are masurile pergecte 1, 80 m ianltime si la corp are masurile 34- 23- 35.

YAEL SHELBIA wiki biografia varsta inaltime zodie

Inainte de a putea calatori in SUEDIA, GERMANIA, AUSTRIA, AMERICA, ANGLIA, YAEL a trebuit sa obtina permisiunea de a practica modellingul sa demonstreze ca meseria de model este stilul de viata.

YEAL trebuie sa tina cont de regulile stricte impuse de religia ei asa se face ca la o prezentare de moda NU A AVUT VOIE sa mamance 4 zile la rand.

Un prieten de nadejde care a ajutat-o este fotbalistul LIONEL MESSI.

Inalta cu chipul perfect oval , piele fina nas drept, sprancene naturale bogate, gene definite naturale, par saten si ochii albastri asa arata tanara care are CEL MAI FRUMOS CHIP din lume.

Par lung si corp de balerina tanara a reusit sa se imbogateasca gratie frumusetii cu care a fost inzestrata.

Are o AVERE de aproximativ 10 milioane de dolari.

Daca pana la castigarea titlului de CEL MAI FRUMOS CHIP, YAEL nu era interesata de MODELLING acum e fericita si adora aceasta meserie.

Ii permite sa vada lumea sa castige banii ei si sa cunoasca oameni, noi culturi diferite sa calatoreasca in cele mai frumoase zone ale lumii.

Daca nu stiati in ISRAEL ARMATA este OBLIGATORIE atat pentru BARBATI dar si pentru FEMEI.

Splendida YAEL a satisfacut deja stagiul militar. Frumosa satena isi doreste o cariera in actorie. I s-a oferit un rol in cel de-al treilea sezon al serialului israelian "PALMACH".

YAEL este foarte populara pe INSTA unde a adunat 1, 3 MILIOANE de fani urmatori.

Frumoasa israelinaca a realizat campanii pentru RENUAR ADIDAS, ZER, ZER FOT YOU, SPRING, Km si pentru linia de cosmetice a celebrei VEDETE AMERICANE KIM KARDASHIAN.

Si sentimental ii merge bine satenei cu chip perfect.

YAEL are un IUBIT cu 16 ani mai in varsta ca ea dar ce conteaza cand BARBATUL este MILIARDAR la 36 de ani?

Numele iubitului miliardar este BRANDON KORFF. BRANDON provine dintr-o familie bogata si cu istorie in AMERICA. BRANDON KORFF este fiul lui RABBI YIZHIK si cu un bunic la fel de celebru.

Si oare un tanar miliardar ce fel de IUBITA sa aiba ? SUNT FOARTE FRUMOSI, TINERI si TALENTATI. Le uram ca povestea lor de dragoste sa DUREZE.

PRIVITI israelianca cu cel mai frumos chip din lume care a aparut pe coperta revistei FORBES ISRAELla sectiunea 30 UNDER 30. NUMELE EI este YAEL SHELBIA!

Cu adevarataYAEL SHELBIA este O FATA FRUMOASA SI NATURALA Fara operatii estetice, extensii de par, tatuaje in sprancene, tatuaje pe corp grasime pusa in posterior.

NATURALA SUTA LA SUTA!A facut AVERE prin forte proprii ! NU ESTE O INTRETINUTA chiar daca are un IUBIT MILIARDAR! BRAVO, YAEL!

Vrem sa te vedem in filme si seriale si iti dorim sa faci cariera in ACTORIE!

TANRA, AMBITIOSA, FRUMOASA YAEL SHELBIA are deschis drum lin spre o viata superba .
ASA Ca Ea!