Andra Petrescu biografie, wiki profesional, vârstă, înălțime, iubit prezentatoare Observator 13

Vezi care este biografia Andra Petrescu, ce studii și wiki profesional. Andra Petrescu vârstă, înălțime, dacă are sau nu, un iubit. 

Cele mai frumoase poze cu Andra Petrescu le găsiți pe contul ei de Instagram @andrapetrescu

 Andra Petrescu, fost corespondent din zona Moldovei, şi fostă crainică la Jurnalul TVR, va prezenta Observatorul 13, alături de Andreea Ţopan şi Valentin Butnaru, înlocuind-o pe Olivia Păunescu.  

Andra Petrescu, este un jurnalist cu peste 10 ani de experienţă în presă, care a pornit de la rolul de asistent de montaj în presa locală, până la cel de reporter pe domeniul politic la Digi 24 şi prezentator TV la Postul Public. 

andra petrescu biografie cv varsta inaltime iubit

În 2019 a părăsit Andra Petrescu TVR şi a lansat o serie de cursuri de televiziune. 

Pronunția și exprimarea și le-a șlefuit în ultimul an împreună cu Ileana Cârstea Simion, care este, poate, cea mai cunoscută profesoară de dicţie din România. Iar de aproape trei ani se joacă în mod serios și în zona de Public Speaking.

Masteratul în Programare Neurolingvistică și multitudinea de cărți de psihologie, neuroștiințe și dezvoltare personală, au ajutat-o pe Andra Petrescu extrem de mult să înțeleagă de unde să se uite la mine, la ceilalți și la situații, și cum poate să transforme emoțiile și gândurile din “distructive” în “constructive”.

Când vine vorba de viața personală, Andra Petrescu e forte discretă. Așa că oricât de curioși ați fi, nu va putem spune dacă are sau nu un iubit!
noriel.ro