Treceți la conținutul principal

Biografia actorului MICHELE MORRONE aka MASSIMO TORRICELLI din seria 365 de ZILE record de audiente pe NETFLIX

WIKI MICHELE MORRONE, DATA NASTERII, ZODIE, INALTIME, SOTIE, FAMILIE, IUBITA, PROIECTE, AVERE.

MICHELE MORRONE este actorul care a devenit celebru dupa ce a jucat in seria cu doua parti plus un sequel "365 de ZILE".

CINE ESTE acest actor italian si cum a ajuns CELEBRU este cumva gay? si care ii sunt pasiunile acestea sunt intrebarile de pe buzele tuturor.

A fost un OM NORMAL dar a ajuns VEDETA gratie vointei si a dorintei sale de a iesi din anonimat de a fi cunoscut. AVEREA sa este estimata astazi la aproximativ 5 milioane de dolari.

A inceput timid cu roluri mici a primit mai apoi oferte de a juca in teatru . Seria "365 DAYS" i-a adus recunoastere internationala. Premiera a avut loc la 7 iunie 2020 si s-a bucurat de un succes urias neasteptat.

Seria a doborat toate recordurile de audienta iar MICHELE MORRONE ii poate multumi personajului sau MASSIMO TORRICELLI din seria "365 DE ZILE".

Fanii au asteptat si partea a doua "365 de ZILE, ACEA ZI". MICHELLE a strabatut un drum lung pana sa ajunga VEDETA. A fost aproape sa renunte la cariera.

MICHELE MORRONE biografia varsta înălțime greutate familie

A suferit de depresie fiind doborat dupa divortul de sotia sa o creatoare de moda ROUBA SAADEH.

MICHELE MORRONE si ROUBA SAADEH s-au castorit in 2014 si au divortat in 2018.

De-a lungul mariajului s-au bucurat de venirea pe lume a celor doi copii doi baieti pe nume MARCUDO si BRADO MORRONE.

MICHELE MORRONE a avut mari probleme financiare dupa divort la care s-a adaugat si starea de depresie crunta. Marturisea ca viata este tare ciudata si cand vede ca esti la pamant iti ofera o noua sansa iar daca esti destul de puternic fructifici sansa.

Asa a si facut s-a ridicat si a mers mai departe. Dupa divort a fost nevoit sa isi gaseasca un job si a lucrat ca si GRADINAR. Apoi i s-au oferit roluri in filme s-a reabilitat si a asteptat faima .

Faima o datoreaza personajului MASSIMO TORRICELLI din seria de pe NETFLIX " 365 de ZILE.

Dupa terminarea primei serii MICHELLE a aparut intr-o fotografie alaturi de un barbat sexi si misterios. In dreptul fotografiei scria "SUNT UN MINCIONOS".

Fanii dar mai ales fanele s-au isterizat si au crezut ca l-au pierdut pe frumosul MICHELE. Actorul i-a lasat pe fani sa fiarba si apoi a spulberat misterul.

BARBATUL care apare intr-o fotografie alaturi de mine este un prieten actor pe nume SIMONE SUSSINA. Am jucat impreuna in seria "365 DE ZILE".

Este o fotografie normala. Am petrecut zile intregi pe platouri si am devenit prieteni buni ne avem ca fratii.

NU AM DECLARAT NICIODATA CA SUNT GAY dar nu este nici o problema EU SUSTIN COMUNITATEA LGBT si nu ma deranjeaza cei care au o alta orientare sexuala.

Fanii au rasuflat usurati. MICHELE MORRONE impune prin fizicul sau. Masoara 1.90 cm inaltime si se poarta in tendintele ultimilor ani poarta barba.

MICHELE MORRONE s-a nascut in ZODIA BALANTEI la 3 octombrie 1990.

Actorul care a pozat alaturi de MICHELLE MORRONNE este originar din Catania, SICILIA si in seria "365 DE ZILE a jucat personajul pe nume NACHO si era RIVALUL lui MASSIMO TORRICELLI.

Sa vedem in ce filme il putem vedea pe actorul italian MICHELLE .

FILMOGRAFIE MICHELE MORRONE

2022- 365 DAYS - ACEA ZI/ THAT DAY- MASSIMO TORRICELLI
2020- 365 DAYS- MASSIMO TORRICELLI
2020- 365 DAYS - SEQUEL
2020- L ULTIMO GIORNO DEL TORO
2019 PROCESUL
2018- UNA DONNA CONTRA TUTTI
2018- L ULTIMO BEAST
2017- SIRENE
2016- MEDICI MASTERS OF FLORENCE
2015- BAR JOSEPH
2013-LE TEMPE A ME SIGAR
2011- CHE DIO AIUTI
2011-2013- COMO UN DELFINO


MICHELE MORRONE a jucat si in filme poloneze. Pe langa actorie e pasionat si de muzica iar in ultima vreme a devenit si creator de moda.

Un actor iubit de public care isi indeamna fanii sa nu renunte niciodata si sa aiba incredere in ei.

Si sa iubeasca. MICHELE MORRONE a marturisit ca nu a incetat sa creada in dragoste la prima vedere si ca momentan se afla intr-o faza fericita a vietii.

ITALIANUL care a capatat faima gratie unui singur film erotic soft.

De acum fanii il aseamana cu MASSIMO TORRICELLI personajul care i-a schimbat viata.
MAI POTI CITI