Misterele din BUCEGI tuneluri misterioase ireale. Descoperiri SECRETE în Munții Bucegi făcute publice.

Misterele din Bucegi nedeslușite ➢ Misterele bucegilor cararea ireala ➢ Intrarea in tunelul din Bucegi ➢ Misterul din Bucegi marea misiune sacra ➢ Descoperiri secrete in muntii Bucegi ➢Tunelul de sub sfinx si Legende muntii bucegi

Rețeaua de tuneluri descoperită în munții Bucegi incită cercetătorii și dau frâu liber imaginației celor pasionați de mistere.

Conform cercetătorilor, în Munții Bucegi s-ar afla 3 tuneluri misterioase. 

Cei care au ajuns acolo spun că erau intrări uriașe și misterioase către cele trei tuneluri, iar acestea se aflau la aproximativ 20 de metri distanță.

Iată ce secrete și mistere ascund cele 3 tuneluri de sub Bucegi

noi descoperir misterele tunelurilor muntii bucegi

1. Tunelul din stânga duce către un loc secret sub nisipurile deșertului din Egipt. La un obiect special între Sfinx și Marea Piramidă, care nu a fost încă descoperit de arheologi.

2. Un alt tunel care se ramifică din tunelul din stânga leagă Bucegi de zona deșertului Gobi din Mongolia.  

3. Al treilea tunel din Munții Bucegi, tunelul central, ascunde un secret foarte mare, iar americanii au insistat ca și acest secret să fie păstrat. Tunelul conduce prin scoarța terestră până în interiorul Pământului.

Legendele susțin că Sfinxul ar fi simbol sacru al dacilor, care îl venerau pe Zamolxe. 

Alte păreri susțin teoria că între Sfinxul din Bucegi şi Sfinxul din Egipt există un tunel al timpului, tridimensional, un culoar energetic.

S-a descoperit că pe vârfurile munților Bucegilor se înregistrează un nivel foarte mare de radiații

Însă, nu se știe precis de unde provin aceste radiații sau ce le provoacă, cercetările sporadice de până acum nereușind să demonstreze deocamdată nimic.

De asemenea, cei care ajuns în zona Vârfului Omu, susțin că există un loc unde oboseala acumulată ca urmare a ascensiunii pe munte dispare pur și simplu. Locul este numit „centrul Pământului“, și ar face legătura între cer şi pământ.