MISTERUL UȘII de pe MARTE. NASA publica in premiera primele FOTOGRAFII.

UȘA de pe MARTE fapt SENZAȚIONAL sau doar un fenomen NATURAL pe care îl transforma dorințele noastre în ceva ce ne poate demonstra că nu suntem singuri ăn Univers?

Ei bine, greu de spus. (priviti cu atentie fotografiile cu așa zisa UȘA de pe MARTE), experții în geologie (terestra desigur) afirmă în mod răspicat ca este pur și simplu un fenomen NATURAL. 

Că un cutremur de pe MARTE ar fi produs un clivaj în roca marțiană care a dat naștere acestei forme pe care noi vrem să o vedem ca fiind o intrare într-o peșteră secreta a ”marțienilor”.

usa de parte si tunelurile din bucegi

Această imagini a fost făcute de Mast Camera (Mastcam) la bordul roverului Marte Curiosity al NASA pe Sol 3466 (2022-05-07 07:58:16 UTC).

Mast Camera, sau pe scurt Mastcam, realizează imagini color și înregistrări video color ale terenului marțian. Imaginile pot fi unite apoi pentru a crea panorame ale peisajului din jurul roverului.

Interesant este că cei de la NASA au ales sa facă publice aceste CIUDATE fotografii, mai ales ca nu îi bănuim de naivitate, știind ca vor genera DISCUȚII pro și contra între diverse tabere! 

misterul usii de pe marte

Așadar, este aceasta UȘĂ de pe MARTE o creație a unor ființe extraterestre sau este doar rezultatul unor fenomene NATURALE?

Și că să mai dăm unora apa șa moara, e bine de știut că de ceva timp umblă teoria precum al treilea tunel din Munții Bucegi, tunelul central, ascunde un secret foarte mare, despre care americanii au insistat ca să fie păstrat secret deoarece tunelul conducea spre planeta MARTE!

WIKI - Mars 2020 este o misiune de explorare a planetei Marte cu un rover dezvoltat de Jet Propulsion Laboratory, aceasta a fost lansată la 30 iulie 2020, și a aterizat în craterul Jezero la 18 februarie 2021
noriel.ro