Păreri cele mai bune PERNE de dormit ORTOPEDICUS cu recenzii de top pe forumuri

Am analizat câteva topicuri de pe forumurile cu păreri despre pernele  ORTOPEDICUS, și facând o medie a valorilor recenziilor am realizat un top trei cel mai bine vândute perene de dormit anatomice cu sau fără memorie și cu review-uri de peste 4 stele de la cumpărători.

1. Media părerilor despre Perna Anatomica Memory – 60x40x12 bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri 

Satisfacția generală față de Perna Anatomica Memory bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,54 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,44 din 5
• Calitatea Produsului - 4,54 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Perna Memory- anatomica, ofera un comfort superior, acest lucru datorandu-se designului inteligent al spumei de memorie ce devine usor de modelat atunci cand este expusa la caldura corpului.

pareri forum Perna Anatomica Memory 60x40x12 orotopedicus


Perna Memory- anatomica ofera multe beneficii, atat in ceea ce priveste sanatatea cat si confortul, ea fiind cel mai bun aliat pentru un somn linistitor deoarece sustine corpul intr-o pozitie anatomica corecta, oferind o senzatie de somn profund.

Datorita materialului din care este conceputa Perna Memory- anatomica veti constata faptul ca  oamenii sunt mai putin predispusi la alergii respiratorii atunci cand intra in contact cu perne de spuma de memorie. Pernele cu memorie tind sa retina mai putin praf si din cauza materialului din care sunt fabricate.

Perna Memory asigura un mediu proaspat si curat pentru ca tu sa poti dormi linistit!

VEZI AICI PREȚUL SI REDUCERILE ORTOPEDICUS

2. Media părerilor despre Perna Silver cu nanofibre si husa 100% bumbac 50×70 cm bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri 

Satisfacția generală față de Perna Silver cu nanofibre si husa bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,53 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,48 din 5
• Calitatea Produsului - 4,52 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Perna Bright Silver, cu țesătură din microfibră respirabilă și umplutură moale, antiperspirantă și igienică. Este o alternativă ideală pentru pernele umplute cu puf de gâscă.

Nanofibra asigură protecție antibacteriană având o foarte mare elasticitate, nanofibra fiind mult mai fină decât orice altă fibră convențională utilizată în umplerea pernelor și a pilotelor.

Husa este confecționată 100% din bumbac,  fiind un material natural, bumbacul nu produce alergii, permite o bună ventilație, absoarbe și elimină umezeala fiind un material biodegradabil.

pareri am folosit Perna Silver cu nanofibre si husa din bumbac

Perna Bright Silver, datorită umpluturii cu nanofibre permite un suport corect pentru zona cervicală. Oferă confort termic, este moale și asigură o bună ventilație, nu reține mirosuri și este ideală pentru persoanele alergice.

Datorită husei de bumbac 100%, vei simți o senzație delicată și răcoritoare la fiecare atingere, asigurând un mediu proaspăt și uscat.

VEZI AICI PREȚUL SI REDUCERILE ORTOPEDICUS

3. Media părerilor despre Perna cu fulgi Memory Essence 50×70 bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri 

Satisfacția generală față de Perna cu fulgi Memory Essence 50×70 bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,50 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,47 din 5
• Calitatea Produsului - 4,53 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Perna cu fulgi Memory Essence, conceputa pe stilul clasic al pernelor,  ajuta la calmarea tensiunilor resimtite, acestea fiind mult mai moi decat pernele obisnuite, ele fiind special create pentru a oferi suport persoanelor cu afectiuni.

Datorita materialului din care este conceputa Perna cu fulgi Memory Essence, veti constata faptul ca oamenii sunt mai putin predispusi la alergii respiratorii atunci cand intra in contact cu perne de spuma de memorie.

Pernele cu fulgi de memorie tind sa retina mai putin praf si din cauza materialului din care sunt fabricate.

VEZI AICI PREȚUL SI PROMOTIILE ORTOPEDICUS

Perna cu fulgi Memory Essence, printr-o ventilate suplimentara realizata prin plasa 3D de culoare gri,  asigura un mediu proaspat si curat pentru ca tu sa poti dormi linistit!

Este o perna ideala pentru citit, privitul la televizor ori lucru pe laptop sau telefon in pozitia rezemat.

Dormitul pe Perna cu fulgi Memory -Essnce ofera un confort sporit si o sustinere desavarsita.