Păreri WH3Y health Marnys forum proteine pentru masă musculară fără contraindicații

Media părerilor despre WH3Y Health – Complex Post-Workout cu 5 Surse de Proteine + Colostru + Enzime Digestive bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de cine a folosit, dacă îngrașă sau are contraindicații.

Satisfacția generală față de WH3Y health Marnys proteine pentru masă musuculară bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Preț - 4,54 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,44 din 5
• Calitatea Produselor - 4,54 din 5
• Siguranța administrării - 4,65 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Ce este și pentru ce se utilizează WH3Y health Marnys

WH3Y Health este un amestec de proteine cu valoare biologica ridicata, care ofera colostru si substratul de baza al aminoacizilor esentiali de care avem nevoie dupa antrenament. 

pareri proteine WH3Y Health Complex Post-Workout

Sursele de proteine din WH3Y Health provin din zer (ZE), cereale si leguminoase, fiind potrivite pentru Lacto-Vegetarieni.

Conține Colostru, care reprezintă substratul aminoacizilor esențiali și contribuie la transportul glucozei în mușchi, precum și la îmbunătățirea nivelului de energie al organismului.

VEZI AICI PREȚ PLAFAR

Proteina din Zer are capacitatea de a crește masa musculară mai mult decât orice altă proteină. În același timp, contribuie la arderea grăsimilor și reglează nivelul hormonilor responsabili cu apetitul.

Ingrediente compoziție: Whey Protein from milk, Soy Protein Isolate, Wheat Protein [Gluten] Isolate, Pea Protein Isolate, Rice Protein Isolate, Natural Flavor (Strawberry), Colostrum [Milk], Natural Color (Beet), thickener (xanthan gum), enzyme mix (amylase, protease, lactase, lipase and cellulase), sweeteners (sucralose and steviol glycosides).


Mod de utilizare: 

Se dizolva 1 lingura rasa (35g) in 250-350ml de apa sau lapte intr-un pahar sau o cana shaker. 

A se consuma ca supliment alimentar (intre mesele principale) si/sau dupa practica sportiva.

WH3Y Health este un Supliment Proteic perfect pentru consolidarea masei musculare, fiind ideal de administrat, fără contraindicații și efecte adverse cunoscute!
noriel.ro