Păreri Yotuel Pen BATON pentru albirea dinților forumuri creion albire dinți farmacie

Media părerilor despre Yotuel Pen BATON pentru albirea dinților bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de creion albire dinți farmacie, ser pentru albirea dinților, baton albire dinți, vopsea pentru albirea dinților, albire dinți sensibili

Evaluare păreri forum, opinii și recenzii Yotuel Pen baton pentru albirea dinților

♦ Utilitatea produsului: 4,53 din 5
♦ Funcționează produsul așa cum este descris: 4,47 din 5
♦ Este produsul cosmetic ușor de utilizat: 4,42 din 5
♦ Este produsul cosmetic de calitate bună: 4,51 din 5
♦ Acțiune rapida: 4,40 din 5
♦ Formula de mare putere: 4,38 din 5
♦ Ingrediente de calitate: 4,41 din 5
♦ Au avut alții o experiență buna cu produsule YOTUEL: 4,50 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

VEZI AICI PREȚURI NOTINO

yotuel-pen-baton-pentru-albire_pareri forum am folosit

Pastele de dinţi, cremele, apele de gură şi celelalte produse Yotuel nu conţin niciun fel de substanţe chimice agresive. 

Datorită compoziţiei sale brevetate (xilitol, fluorură, potasiu), protejează în mod activ smalţul, prevenind în acest mod creşterea sensibilităţii dinţilor. 

Preparatele sepeciale Yotuel ajută de asemenea în combaterea tartrului şi a depunerilor dentare şi menţin echilibrul natural al microflorei bucale. 

Au un PH neutru şi o valoare a ARD (abraziune relativă a dentinei) surprinzător de scăzută.

Brand-ul Yotuel a apărut în 1994. Aparţine portofoliului societăţii spaniole Biocosmetics Laboratories şi se specializează în dezvoltarea unor produse de vârf pentru albirea dinţilor. A

Yotuel se mândreşte cu faptul că produsele sale au fost testate cu succes în multe facultăţi şi clinici. 

Produsele pentru albirea dinților Yotuel îi vor interesa cu siguranţă pe toţi cei care îşi doresc un zâmbet frumos, caută un procedeu de albire a dinţilor fără zahăr, alcool şi lauret sulfat de sodiu şi nu merg cu plăcere la dentist.
noriel.ro