TOPINAMBUR forte pareri forum capsule beneficii, contraindicatii, mod de utilizare

Sa ne facem o parere despre beneficiile Topinamburului forte, capsule, tablete, pastile, o planta cu virtuti medicinale mai putin cunoscute si apreciate.

Cei care l-au utilizat au pareri pozitive mai ales ca datorita aportului de inulina, topinamburul poate fi consumat si de persoanele diagnosticate cu diabet, fiind, in acelasi timp, un prebiotic eficient.

Extractul de topinambur este o sursa importanta de potasiu, de vitamine din clasa B si de inulina.

Un alt aspect bine definit in recenzii este ca Topinamburul are un profil de siguranta ridicat, nefiind inregistrate efecte adverse importante la administrarea pe termen lung.

pareri topinambur forte forum am folosit

Topinambur Forte - Plantavorel rezumat prospect 


Produs indicat pentru revenirea si tratamentul afectiunilor cronice (afectiuni cardiovasculare, diabet, obezitate), scaderea colesterolului, a lipidelor, trigliceridelor, in echilibrarea microflorei intestinale (Bifidus essensis).

Adjuvant, atat profilactic cat si curativ in: reglarea proceselor metabolice (glucidic, lipidic); fortificarea sistemului imunitar si cresterea rezistentei organismului la infectii, cu recomandari speciale in:reglarea metabolismului glucidic (in special pentru diabetici), profilaxia afectiunilor coronariene (hipocolesterolemiant, hipolipemiant, hipertensiune, guta).

Indicat in reglarea metabolismului lipidic, fiind folosit ca adjuvant in controlul greutatii corporale; reglarea tranzitului intestinal; usor efect laxativ; faciliteaza procesele digestive, permitand echilibrarea florei intestinale ( Bifidus essensis); fortifierea organismului prin actiunea hepatoprotectoare si de stimulare a sistemului imunitar.

Mod de administrare:

Intern, 2 tablete de 2-3 ori pe zi, inainte de masa.
noriel.ro