TOPLINE.ro păreri forum magazin cosmetice de top cu promoții și prețuri mici cu livrare la EasyBox

Media părerilor despre TOPLINE.ro magazin de cosmetice profesionale ieftine și bune bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de Top line shop, Top line europa, Cosmetice de top, Topline babor, Guinot produse cosmetice profesionale.

Satisfacția generală față de magazinul TOP LINE  bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,53 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,37 din 5
• Livrare - 4,41 din 5
• Calitatea Produselor - 4,54 din 5
• Serviciu clienți - 4,40 din 5
• Politica de returnare - 4,36 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului www.TopLine.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor.

Livrarea produselor TOP LINE se face in termen de 5-7 zile lucratoare, prin curier contra costului de 15 lei oriunde in tara si 10 lei catre punctele de ridicare (EasyBox) din reteaua SameDay.

top line pareri forum produse cosmetice bune si ieftine ca la salon

Livrarea este gratuita pentru comenzi a căror valoare totala depășește 250 de lei.

În magazinul online TopLine.ro gasti pe stoc produse cosmetice profesionale pentru par, ten, corp, make-up, pentru manichiura/pedichiura, aparate electrice si accesorii, aparatura  profesionala si mobilier pentru saloanele de infrumusetare

TOP LINe colaboreaza cu branduri cosmetice de top precum: Babor, BlueSky, Joico, Guinot, Mary Cohr sau Tigi 

Top Line detine 7 reprezentante in cele mai importante orase din țară: Bucuresti, Timisoara, Oradea, Cluj, Brasov, Iasi si Constanta si un centru logistic dotat cu echipamente si sisteme de operare moderne.

Pana la 31 mai, avem valabile codurile:
- EXTRA25 pentru 25% Extra Discount la produsele Moroccanoil!
- EXTRA20 pentru 20% Extra Discount la restul produselor cosmetice (exceptie produsele de aparatura)

VEZI AICI PREȚURI CATALOG TOP LINE România

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. 

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. 

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.
noriel.ro