YALCO.ro păreri forumuri cele mai bune oferte și reduceri produse casă și grădină, bricolaj, horeca

Media părerilor despre magazin bricolaj online YALCO.ro  bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de Yalco scule si accesorii stanley,, Magazin bricolaj online forum, Yalco ghivece, Total bricolaj ro Yalco compresor, Bricolaj bucuresti Coduri promotionale yalco.

Satisfacția generală față de magazinul YALCO.ro  bazată pe părerile clienților 

• Prețuri - 4,54 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,43 din 5
• Livrare - 4,40 din 5
• Calitatea Produselor - 4,52 din 5
• Serviciu clienți - 4,39 din 5
• Politica de returnare - 4,33 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului YALOC.ro  este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

yaloc ro pareri magazin online bricolaj forum catalog reduceri promotii

Se oferă transport gratuit la comenzi de peste 500 lei.

In fiecare saptamana pe YALCO.ro ai produsul saptamanii si campania de weekend 60 de ore in care  gasesti produse la cel mai mic pret din piata. 

In fiecare a 3 saptamana din luna prinde campania "Saptamana Ofertelor Speciale"  peste 2000 de produse la super preturi.  

Vezi produsele pe care le lichidează din stoc in campania "Reducerile Finale" cu discounturi de pana la 70%

Compania din spatele magazinului online YALCO este prezentă în România de peste 15 ani. În acest timp și-a divesificat categoria de produse și a câștigat încrederea clienților.

VEZI AICI PREȚURI CATALOG REDUCERI YALCO.ro

Divizia Bricolaj YALCO vinde următoarele produse

Sunt distribuitorul oficial pentru Stanley, Black & Decker, DeWalt, Annovi, Senco, Femi, Felisatti, Bossong, Solter, Black & Decker: scule electrice si accesorii pentru mesterit, scule electrice pentru gradinarit, masini de spalat cu presiune, compresoare, aparate electrocasnice, generatoare DeWALT: Scule electrice si  accesorii profesionale, Stanley: Scule de mana profesionale, generatoare, Diviziile Casa si gradina si Horeca

Distributie marci Yalco:

• Fest: tigai si tavi de cuptor acoperite cu teflon (productie proprie in Grecia); oale inox, accesorii pentru bucatarie, aparate electrocasnice
• Ionia: vesela portelan ( Horeca si uz casnic )

Sunt distribuitori oficiali pentru: Bormioli ( produse din sticla si opal ), Keter ( mobilier de gradina ), Bauscher ( vesela portelan ), Libbey ( pahare ), Cambro ( produse servire, bucatarie, depozitare si transport ), Bisetti ( rasnite ), Bourgeat (bucatarie), Matfer ( patiserie ).

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. 

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. 

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.


Trimiteți un comentariu