5 obiceiuri care provoacă Căderea Genelor părerea expertului

Rezumat articol: de ce cad genele la copii, îmi cad genele forum, cad genele de la laminare, regenerare gene natural, căderea sprâncenelor forum, mi-au căzut genele de la gene false

Chiar și genele natural lungi și groase au nevoie de îngrijire adecvată. Vom enumera câteva dintre cele mai comune obiceiuri de care ar trebui să scapi pentru a menține frumusețea naturală a genelor pentru anii următori.

1. Genele cad deoarece folosești doar rimel rezistent la apă

Rimelul rezistent la apă ajută la păstrarea machiajului ochilor în aproape orice condiții: zăpadă și vreme ploioasă, la mare și la piscină. Cu toate acestea, nu îl puteți folosi în fiecare zi. 

Compoziția unor astfel de produse cosmetice include ingrediente speciale care protejează genele de umezeală. În același timp, pot provoca alergii și iritații. 

Îndepărtarea machiajului rezistent la apă este mult mai dificilă - demachiantele convenționale nu sunt potrivite. În acest caz, sunt necesare formulări mai agresive care conțin alcooli și uleiuri. 

Unele femei spală rimelul rezistent la apă cu săpun. Din păcate, aceasta nu este o opțiune. Chiar și cel mai blând săpun usucă pielea delicată a pleoapelor, accelerând apariția ridurilor 

de ce imi cad genele pareri forumuri

2. Folosești același rimel de mai bine de trei luni

Dacă nu vă amintiți când v-ați cumpărat rimelul, este timpul să îl schimbați. Orice rimel se deteriorează în timp - se usucă, cade în cocoloașe, se sfărâmă. Cosmeticele expirate irită mucoasele, provoacă sindromul de ochi uscat și chiar vedere încețoșată. 

Experții va sfătuiesc să schimbați rimelul la fiecare trei luni și să nu îl folosiți niciodată după data de expirare. Apropo, după o infecție oculară, rimelul trebuie și el înlocuit cu unul nou.

3. Te duci la culcare machiată

O greșeală comună pe care o fac multe femei este să nu se demachieze înainte de culcare. Indiferent cât de hrănitoare și hipoalergenice sunt produsele cosmetice, acesta este un test sever pentru gene. 

Crema de ochi și rimel rămase peste noapte mănâncă pielea și genele, făcându-le uscate și fragile. Ca urmare, din cauza frecării împotriva pernei, se sparg și cad cu ușurință. Iar particulele de cosmetice care au căzut pe membrana mucoasă a ochiului provoacă inflamație: dimineața riști să te trezești cu umflături. 

Pentru a îndepărta machiajul, încearcă să nu folosești produse cu ingrediente agresive și texturi de uscare. Alege produse mai moi. De exemplu, lapte sau loțiune fără alcool.

4. Îndepărtezi incorect genele false

Iubitoarele genelor false trebuie să-și amintească că utilizarea necorespunzătoare a acestora poate duce la pierderea propriilor gene. 

De aceea, chiar daca esti foarte obosita si vrei sa dormi, fii extrem de atenta cand indepartezi genele false. 

Indepartandu-le cu mișcări ascuțite și neglijente, puteți îndepărta firele de păr artificiale împreună cu cele naturale. Pentru a evita acest lucru, înmuiați generos un Q-tip în demachiant (ideal pe bază de ulei) și treceți de-a lungul bazei genelor. După câteva secunde, adezivul se va înmuia și puteți îndepărta cu ușurință smocurile de gene false trăgând de mijloc.
noriel.ro