Ce spune Sarutul despre Iubitul tău. Semnificația felului in care te sărută

Rezumat: ce înseamnă când te sărută pe spate, gât, pe frunte sau pe ureche, sărutul franțuzesc semnificație, pupatul pe obraz, ce înseamnă când iubitul te musca, diferența dintre sărut si pupat

Dacă iubitul tău nu a spus încă cele două cuvinte principale, nu dispera. Citește-i buzele. Mai exact, locul săruturilor lui lor pe corpul tău.

1. Semnificația sărutului pe gât

Întotdeauna este dificil pentru un tip să decidă cum să-și ducă relația cu o fată la următorul nivel, astfel încât ea să nu creadă că el este un pervers și vulgar. Poți, desigur, să vorbiți - dar uneori asta este prea mult pentru un timid obișnuit. 

Este mult mai ușor să-ți demonstrezi pasiunea - ca și cum din neatenție, în timpul unei sesiuni a de sărutări, coboară mai jos ... pe gâtul tău.

pareri ce spune felul in care te saruta iubitul despre el.webp

2. Semnificația sărutului pe obrajii

Există ceva copilăresc de sincer și naiv în asta. Sărutându-te pe obraz - normal, sărutând cu adevărat - își exprimă profunda simpatie. 

Pare că spune că te place foarte mult, dar și recunoaște că nu este încă pregătit. 

Ei bine, dă-i timp acestui timid. Între timp, continuă să-i cucerești inima cu zâmbetul tău fermecător și râsul răsunător. Și apoi sărutul va atinge un nou nivel.

3. Semnificația sărutului pe frunte

Un sărut pe frunte este de obicei ceva condescendent. Așa se face că un frate mai mare își sărută de obicei sora mai mică pentru a-i arăta că este într-adevăr iertată. 

Aceasta este un gest consolator, conceput pentru a sprijini pe cineva care este deprimat și pentru a înveseli. De obicei, nu există un subtext romantic într-un astfel de sărut. 

Dar dacă te întâlnești de multă vreme cu EL și sărutările pe frunte nu sunt limitate, acest lucru este ok. Pentru el, nu mai ești doar o fată, ci și o prietenă, iar uneori se comportă la fel ca ruda ta.

4. Semnificația sărutului pe ureche

Există cel puțin două moduri de săruturi în ureche. Un sărut sonor și asurzitor, aproape spărgând timpanul, nu este de bun augur pentru romantism. Cel mai probabil, tipul își bate joc de tine. 

Al doilea tip este mult mai plăcut - este blând și ar trebui să cadă pe lobul urechii. Un astfel de sărut este un indiciu, fără echivoc și deloc subtil, la ceva mai mult...

5. Ce înseamnă dacă iubitul te sărută pe umăr

Un sărut pe umăr, completat cu un sărut pe gât sau pe ureche, vorbește despre pasiune și romantism. Dar dacă nimic nu urmează după el, atunci totul este mai rău - aceasta este o încercare de a evita intimitatea cu tine și, în primul rând, intimitatea emoțională. 

Acum nu este pregătit să-și arate deschis sentimentele și, în loc de un sărut pe buze sau pe obraz, te sărută pe furiș pe umăr. Gândește-te de ce....
noriel.ro