Treceți la conținutul principal

Cum să faci PEDICHIURA să dureze mai mult. Pedichiura cu acizi din fructe AHA o soluție.

Cum să prelungești rezultatul unei pedichiuri pentru o lungă perioadă de timp. Ce tip de pedichiură rezistă mai mult timp. 

Cea mai rezistentă pedichiură se realizează ținând cont de nevoile individuale ale pielii picioarelor și ale cuticulelor. 

În funcție de umiditatea sau gradul de uscăciune al pielii, se folosesc tehnici diferite. Pielea uscată poate fi tratată cu cheratolitice pentru înmuierea pielii keratinizate. 

Pentru pielea cu grad înalt de hidratare, metoda clasică cu înmuierea picioarelor în apă este potrivită, la aceasta se adaugă produse de pedichiură. Keratoliticele sunt de asemenea utile. 

pareri metode pentru a face pedichiura sa dureze mai mult timp


Pentru a prelungi rezultatul, puteți face îngrijire suplimentară: aplicați o mască, parafină fierbinte sau rece.

Potrivit multor specialiști în cosmetică, alte tipuri de pedichiură precum cea hardware, combinată, cu disc (piciorul este prelucrat cu ajutorul unui disc pe care sunt lipite pile înlocuibile de diferite grade abrazivitate) - vor oferi un rezistență mai îndelungată.

Una dintre cele mai eficiente și metode care garantează o rezistență de durată este pedichiura cu acizi din fructe. 

Un gel și o mască pe bază de acizi AHA se aplică local pe picioare, iar compoziția funcționează acolo unde este cu adevărat nevoie, fără a afecta zonele delicate ale pielii. 

În timp ce produsul lucrează pe picioare, cosmeticiana prelucrează cuticula, acest lucru se întâmplă fără înmuiere prealabilă în apă, cu pile speciale sau cu ajutorul unui aparat - ambele metode cresc durata de viață a pedichiurii, deoarece nimic nu este tăiat. sau rănit.
MAI POTI CITI