Cum să SLĂBEȘTI când dormi. Slăbitul în timpul somnului posibil sunt de părere cercetătorii.

Nu așa că  ar fi ideal să poți slăbi când dormi? Cine nu și-ar dori să slăbească în timp ce doarme! Să scapi de kilogramele în plus în somn, SF sau realitate?

Iată că acum, oamenii de știință, sunt de părere că slăbitul în timpul somnului ar putea să devină o realitate, printr-o metodă care presupune inhalarea de mai puțin oxigen în timpul somnului.

Persoanele diagnosticate cu diabet zaharat de tip 2 ar putea să slăbească în timpul somnului, cu ajutorul unei noi metode de tratament, care a fost testată de cercetători.

Cercetătorii de la Universitatea din Portsmouth, Marea Britanie, caută voluntari dispuși să testeze noul sistem care va analiza dacă inhalarea unei cantități mai mici de oxigen în timpul somnului (hipoxie) poate duce la slăbit

wiki metode de slabit in somn cand dormi

Scopul este de a descoperi dacă sistemul ar fi eficient pentru a îmbunătăți controlul glicemiei și pentru pierderea în greutate.

În timp ce slăbitul şi reducerea nivelului de glucoză din sânge sunt posibile prin modificări ale dietei şi intensificarea exerciţiilor fizice, în cazul unor persoane există o gamă de factori şi obstacole ce îngreunează aceste schimbări ale stilului de viaţă.

Există deja studii clinice care sugerează că hipoxia ar ajuta la controlul nivelului de glucoză din sânge și la pierderea în greutate

... nu suntem în totalitate siguri de ce se întâmplă acest lucru, dar credem că probabil ajută la arderea mai multor calorii şi la suprimarea poftelor, astfel încât oamenii nu resimt la fel de mult foamea”, a declarat Doctorul Ant Shepherd lector superior la Universitatea din Portsmouth, membrul al echipei de cercetare.
noriel.ro