Dieta cu Cireșe: o modalitate eficienta de a slăbi vara

Dieta cu cireșe: o modalitate satisfăcătoare de a slăbi vara fără a renunța la mâncarea obișnuită

Dacă mănânci corect CIRESELE, nu numai că te poți bucura de gust, dar și să slăbești. Așa că profită de moment!

Din punct de vedere al nutriției, cireșele sunt superioare în multe privințe, chiar și în comparație cu alte fructe de pădure și fructe.

În primul rând, cireșele conțin multe fibre și apă. În același timp, cireșele au un conținut destul de scăzut de zahăr. Deci, conține mai puțini carbohidrați decât merele, ananasul și zmeura.

În epoca popularității mono-dietelor, multe persoane care slăbeau tineau zile de post în care mâncau doar cirese. Vedetele nutreau o dragoste deosebită pentru cireșe.

pareri dieta de slabire cu cirese cine a slabit

Desigur, astăzi aproape nimeni nu slăbește cu mono-diete - la urma urmei, acestea sunt mai puțin eficiente decât principiile unei alimentații adecvate. Cu toate acestea, cireșele nu este încă uitate. 

Nutriționiștii recomandă să le consumi cât mai mult vara: de exemplu, înlocuirea unei mese cu o farfurie de 200 de grame de fructe de pădure sau savurarea ei puțin la sfârșitul fiecărei mese. 

Principalul lucru este să nu mănânci mai mult de 300 de grame de fructe de pădure pe zi: cireșele afectează destul de puternic motilitatea intestinală și pot provoca balonare, dureri abdominale și chiar diaree.

Valori nutritionale pentru cirese

Ciresele contin 63 kilocalorii (calorii) pe 100 de grame, reprezentand 3.15% din totalul de 2000 de calorii recomandat zilnic. 

• Calorii: 63 g
• Glucide: 16 g
• Proteine: 1 g
• Grasimi: 0.2 g
• Fibre: 2 g
• Sare: 0 g
• Zahar: 0 g

Ciresele au o valoare calorica fosrte scazuta si grasimi neglijabile. Cu toate acestea, ciresele sunt o sursa bogata de fitonutrienti, vitamine si minerale. Atat ciresele dulci, cat si cele acre sau amare sunt pline de numerosi compusi benefici pentru sanatate, care sunt esentiali pentru starea de bine.

Ciresele sunt fructe bogate in pigmenti, care ofera culoarea lor. Acesti pigmenti, de fapt, sunt compusi flavonoizi polifenolici cunoscuti sub numele de glicozide antocianice. 

Antocianinele sunt pigmenti rosii, violet sau albastri care se gasesc in multe fructe si legume, concentrati in special in pielea lor, despre care se stie ca au proprietati antioxidante puternice.
noriel.ro