Treceți la conținutul principal

Difuzor de Arome AlecoAir A40 Blend păreri forum am folosit: un produs SMART ca la salonul de aromaterapie.

Media părerilor despre Difuzor de Arome AlecoAir A40 Blend din ceramica, WiFi, LED-uri lumina ambientala, rezervor 200 ml bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de mini difuzor aromaterapie, difuzor uleiuri esentiale cu telecomandă, difuzor arome ieftin

Satisfacția generală față de Difuzor de Arome AlecoAir A40 Blend din ceramica, WiFi, LED-uri lumina ambientala, rezervor 200 ml  bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Preț - 4,52 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,45 din 5
• Calitatea Produsului - 4,51 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Descriere, informații tehnice și mod de utilizare

A40 Blend este un difuzor de arome care te ajută să îți creezi propriul tău salon de aromaterapie. oriunde îți dorești.

A40 Blend isi desfasoara buchetul de arome speciale ale uleiurilor esentiale dintr-un vas ceramic creat manual, din lut ars, dupa traditiile stravechi ale acestui mestesug. 

Suprafata perfect lucioasa ca de portelan iti transmite din linistea pamantului, iar capacul atent taiat din lemn de bambus pastreaza irizatiile naturale ale lemnului pe care le simti ca o mangaiere la trecerea usoara a palmei peste suprafata lui. 

pareri forum Difuzorul de arome SMART A40 BLEND

VEZI AICI PREȚUL ALECOAIR

Daca vrei sa alegi un difuzor de arome cu adevarat special, suntem de părere că difuzorul de arome A40 Blend este modelul care va potrivi perfect ritualului tau de relaxare.

Prin intermediul aplicatiei AlecoAir ne putem pregati spatiul de la distanta. Fie ca este vorba despre birou sau propria locuinta, puteti controla facil difuzorul de aroma conectat la functia WiFi si astfel va puteti bucura de o stare echilibrata mentala si fizic imediat ce ajungeti in spatiul respectiv.

De asemenea, A40 Blend este dotat cu lumini ambientale pentru o experienta unica in timpul utilizarii. 

Setarea luminii se poate face manual, prin intermediul Panoului de Control, avand posibilitatea de a alege dintre 7 culori. 

Specificații și caracteristici tehnice

Alimentare adaptor: 100-240V~ 50/60Hz
Alimentare: DC 24 V
Consum: 12 W 
Curent: 0,5 A
Nivel de Zgomot: <0= 30 dB(A) 
Mod de lucru:  Pulverizare
Capacitate rezervor: 200 ml
Capacitate difuzare: 15-30ml/h
Recomandat pentru camere de: până la 40mp (H=2.6m)
Dimensiuni aparat : 176mm (H)137mm
Greutate neta: 1.05 Kg
MAI POTI CITI