Husqvarna 365 X-Torq păreri forumuri motoferastrau de calitate și consum de carburant mic

Media părerilor despre Motoferastraul Husqvarna 365 X-Torq bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de husqvarna 365 x-torq pareri, Drujba husqvarna 365 olx, husqvarna 365 x-torq pret, Lama drujba husqvarna 365.

Satisfacția generală față de Motoferastraul Husqvarna 365 X-Torq   bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,51 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,45 din 5
• Calitatea Produsului - 4,52 din 5
• Ușurință în utilizare - 4,53 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

VEZI AICI PREȚURILE ACTUALIZATE

pareri am folosit Husqvarna 365 X-Torq

Informații și caracteristici produs

Husqvarna 365 X-Torq® este un motoferastrau (drujba) destinat profesionistilor. 

A fost dezvoltat in cooperare cu profesionisti lucrand in cele mai solicitante conditii. 

Greutatea redusa si puterea mare combinate cu un motor robust fac acest motoferastrau multifunctional potrivit pentru o gama larga de lucrari. 

Motorul X-Torq® asigura un nivel prietenos cu mediul inconjurator, cu un nivel de emisii si un consum de carburant extrem de scazute.

X-Torq® furnizeaza un consum redus de carburant si un nivel al noxelor mai mic decat orice prevedere a normelor in vigoare.

Air Injection este un sistem centrifugal de curatare al aerului pentru o uzura redusa si un interval de service marit.

Carter din magneziu este un carter solid rezistent la turatii mari si exploatare profesionala care asigura un interval mare de service.

Filtru de aer cu sistem de fixare rapid. Faciliteaza curatarea si inlocuirea filtrului de aer.

RECOMANDARE! Dacă doriți să profitați la maximum de motoferăstrăul dvs., este important să alegeți lanțul perfect potrivit. Iată câteva lucruri de reținut.

Când alegeți un lanț de motoferăstrău, mai întâi trebuie să cunoașteți pasul, calibrul și numărul de zale de ghidare. După ce aveți aceste informații, restul specificațiilor alese sunt practic preferințele dvs.
noriel.ro