ILINCA MUNTEANU biografie, varsta, inaltime, studii sotia lui GEORGE SIMION

Wiki Ilinca Munteanu iubita si sotia lui GEORGE SIMION. Vezi ce varsta are Ilinca Munteanu (nascuta in 1998), ce inaltime, ce studii, unde lucreaza si ce avere a mostenit. Cele mai frumoase poze cu Ilinca Munteanu le gasiti pe pagina ei de INSTAGRAM.

Dana Budeanu a creionat o scurta biografie a Ilincai Munteanu, cea care va fi alături de liderul AUR, George Simion, în fața altarului, la nunta din data de 27 august 2022.

Asadar, Ilinca Munteanu lucrează deja în Parlamentul României, firește la grupul parlamentar AUR! 

Ilinca Munteanu Simion și-a dat examenele, la Facultatea de Drept și a și absolvit!

Ilinca este buna prietena cu Adina Patru (Wedding Planner) cea care se ocupa de organizare nuntii care va avea loc in august.
wiki poze ilinca munteanu george simion la varsta iubirii

Asadar un wiki-ul unei persoane simple, care nu este vedeta, dar a carui biografie va fi din ce in ce mai cautata si disecata odata ce Ilinca Munetanu va deveni sotia lui George Simion.

Nunta dintre George Simion si iubita sa Ilinca Munteanu va fi pe 27 august în satul Oveselu din Vâlcea. 

"... Știu că e departe pentru unii dintre voi dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți...." a declarat liderul AUR.

Nunta lui George Simion va fi una fara DAR! Iar meniul va fi unul traditional romanesc, fara "fite de Dorobanti"!

De asemenea , George Simion comentat că dorește să își țină viața privată și pe Ilinca Simion departe de ochii publicului și de lumea politică!!!
noriel.ro