Treceți la conținutul principal

LAPTE de par AlfaParf, Lisse Design, cu Cheratină păreri forumuri cine a folosit, recenzii și opinii

Lapte de Par cu Cheratina - Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy Keratin Milk 100 m păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre produse profesionale par alfaparf, keratin therapy alfaparf oil esteto. Alfaparf Milano Keratin Therapy lisse design.

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Lapte de par AlfaParf, Lisse Design, cu Cheratină  și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Opinii Negative- 0,48
3. Sentiment Neutru - 0,41


Un scor peste media de 0,50 arată o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,70 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor, astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

Pentru alții, Lapte de par AlfaParf, Lisse Design, cu Cheratină a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.


pareri am folosit LAPTE de par AlfaParf, Lisse Design, cu Cheratină
Ce este și pentru ce se folosește

Lapte de Par cu Cheratina Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy Keratin Milk 100 ml este un lapte de par usor si catifelat, care reincarca firul de par cu ingredientele necesare pentru a repara fibra capilara din profunzime.

Ajuta la mentinerea parului drept, perfect intins si usor de pieptanat cu ajutorul Complexului Kera - Collagen.

Complex Kera - Collagen beneficii

- Complex bazat pe keratina hidrolizat de colagen.

- Complexul asigura o îndreptare de lunga durata ( efectul dureaza pana la 3 luni ) - La caldura se modifica dispunerea lanțurilor de keratina.

Mod de aplicare:

Se aplica pe parul ud, proaspăt spălat, se piaptănă parul pentru a distribui uniform produsul, apoi se usucă.
MAI POTI CITI