Moduri TESTATE de a extinde PERSISTENȚA parfumului la căldură: Rezultatul te va surprinde!

Vara, mirosul parfumului dispare mai rapid de pe piele, rezistența și persistența scad. De aceea, la căldură poți recurge la trucuri care prelungesc persistența parfumului tău preferat.

Vara, unele fete trec la formate mai ușoare de parfumuri - și, de exemplu, folosesc spray-uri de parfum de mai multe ori pe zi. Sau poartă mereu o sticlă de parfum în poșetă pentru a se împrospăta imediat când pare că parfumul nu se mai simte pe piele. 

Unii oameni chiar au nevoie să-și reînnoiască parfumul des, iar pentru alții parfumul se simte chiar și după o zi lungă - deși nu la fel de puternic ca înainte. 

Dacă doriți să încercați să creșteți longevitatea unui parfum, încercați să îl aplicați într-un mod neobișnuit. 

1. Dați-vă cu parfum și pe păr

Experții în frumusețe vorbesc constant despre cât de dăunător este să pulverizezi parfum pe păr: la urma urmei, alcoolul din compoziția lor usucă buclele. 

cum sa mărești persistenta parfumului vara la căldură

Cu toate acestea, dacă utilizați produse de îngrijire sau produse de protecție solară (și acest lucru este necesar mai ales vara), cu siguranță câteva puf-uri nu vă vor răni părul. Și parfumul va rămâne parfumat până la următoarea spălare!

2. Pune parfum pe balsamul de buze sau pe fondul de ten

Mai bine zis, pe un balsam de buze incolor sau un fond de ten transparent. Datorită bazei lipicioase, vor fi un fixativ excelent pentru parfum. Ungeți punctele dorite cu produsul și pulverizați parfumul. 

Principalul lucru de reținut este că balsamul nu ar trebui să aibă un miros - altfel riscați să obțineți note noi olfactive în compoziție.

3. Parfumează hainele

Da, parfumurile sunt create special pentru a fi purtate pe piele, iar pe material miros complet diferit. 

Și totuși, unii experți recomandă aplicarea unui mic strop de parfum în interiorul hainelor. 

Această abordare vă permite să îmbunătățiți parfumul pe care îl emanați în special când aveți mișcări active.
noriel.ro