MODURI testate de a vă stimula METABOLISMUL. Accelerarea metabolismului pentru arderea grasimilor.

Sumar: Accelerarea metabolismului păreri forum, dieta de accelerare a metabolismului, tratament naturist pentru reglarea metabolismului, accelerarea metabolismului arderea grăsimilor, exerciții pentru accelerarea metabolismului.

Prima asociere cu cuvântul „metabolism” este pierderea în greutate. Este adevărat că îmbunătățirea metabolismului ajută la pierderea în greutate? Și dacă da, cum poți accelera procesul metabolic?

Cu cât metabolismul este mai rapid, cu atât apar mai multe reacții și se consumă mai multă energie. Una dintre principalele condiții pentru lupta împotriva excesului de greutate este să cheltuiți mai multă energie decât consumați.

Pe baza rezultatelor cercetărilor și a recomandărilor oamenilor de știință, vom lua în considerare câteva modalități de accelerare a metabolismului care funcționează cu adevărat.

1. ANTRENAMENTUL DE FORȚĂ

cele moda moduri de a va stimula metabolismul pentru a slabi

Oamenii de știință de la Universitatea Maryland din Baltimore au dezvăluit un fapt interesant - antrenamentul de forță are un efect de durată mai lungă asupra metabolismului. 

Poate dura câteva zile după activitatea fizică primită. Mai mult, cu cât ai mai multă masă musculară, cu atât efectul va fi mai mare.

Alegeți ceea ce vă va face plăcere: alergare, dans, arte marțiale, plimbări active în aer curat. 

Toate acestea ajută, de asemenea, la arderea caloriilor și la accelerarea metabolismului. O regulă de bază bună este 150 de minute de activitate fizică pe săptămână.

2. REDUCEREA APORTULUI DE CALORII

Cu cât mănânci mai puțin, cu atât slăbești mai repede” - mulți oameni care doresc să slăbească rapid kilogramele în plus cred în mod eronat că această regulă este adevărată. În realitate, totul nu este chiar așa. 

Corpul nostru este foarte inteligent, iar dacă crezi că îl poți înșela, atunci nu va funcționa. Restricția excesivă de calorii va duce la efectul opus - încetinirea metabolismului.

Pentru a accelera procesele metabolice, reduceți puțin caloriile. Și creați un deficit energetic prin creșterea volumului activității fizice și a numărului de antrenamente, astfel efectul va fi mai semnificativ.

Calculați aportul zilnic mediu de calorii: adunați conținutul de calorii din fiecare zi timp de o săptămână și împărțiți-l la șapte. 

Rămâneți în limita aportului zilnic mediu de calorii în timp ce creșteți activitatea. Dacă volumul de antrenament nu poate fi crescut sau nu există unde să mergeți, atunci faceți un mic deficit de 200-250 kcal. 

Și... mesele mai dese nu vor duce la o accelerare semnificativă a metabolismului.

3. STRESUL POZITIV, BENEFIC

Nivelul de stres afectează și procesele metabolice. Încărcările excesive și experiențele emoționale constante cresc consumul de energie și cresc rata metabolică. Totuși, vrei rezultate obținute în acest fel? 

O alternativă bună poate fi așa-numitul stres benefic sau eustress. Această stare este asociată cu o experiență ușoară, cum ar fi vizionarea unui meci sportiv sau participarea la o competiție. 

Toate acestea vor activa resursele organismului, provocând în același timp o creștere a nivelului proceselor metabolice.

4. FRIGUL DOZAT

Jurnalul European de Fiziologie Aplicată a publicat opinia oamenilor de știință conform căreia frigul dozat accelerează metabolismul. Dacia vrei sa iti accelerezi metabolismul, fa un dus rece sau de contrast dimineața. 

Imediat ce corpul se răcește, corpul începe să-l încălzească. Fiecare celulă este inclusă în proces, se cheltuiește multă energie - și slăbim.

5. SAUNA / BĂILE CALDE

O altă modalitate de a accelera metabolismul este încălzirea corpului. Această opțiune este potrivită pentru cei care tolerează bine o baie fierbinte sau o saună. 

O alternativă la o baie poate fi masajul cu pietre fierbinți și băile calde. Chiar și expunerea la soare va fi potrivită - dar numai la un moment sigur al zilei și sub protecția unui produs SPF. 

Toate acestea, conform unei analize realizate în comun de oameni de știință afectează și accelerarea metabolismului și o schimbare pozitivă a markerilor biochimici.