NUNTA lui George Simion: vreau invitație, cine sunt invitații, care e meniul, care e darul si cine cântă

Cand are loc nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu, unde are loc si cum poti cere o invitatie. Cine sunt invitati, ce meniu vor servi participanti, este o nunta cu dar sau fara dar, si cine ii va filma si va face poze oficiale, si ce formatii vor canta.

Am scris despre biografia Ilinca Munteanu, viitoarea sotie a lui George Simion, acum a venit randul sa raspundem la cateva intrebari legate de "secretele" nuntii.

Ca sa poti participa la nunta lui George Simion, care va avea loc pe 27 august 2022 in satul MĂCIUCA, nu trebuie sa faci mai nimic... liderul AUR va trimite in privat INVITATII pentru cei care vor sa participe la acest eveniment.

" Pentru noi va fi cea mai mare bucurie dacă veniţi, dacă veniţi mii, zeci de mii, şi de asta vă voi trimite în privat fiecăruia dintre voi invitaţii la nuntă. Sper să vină cât mai mulţi cântăreţi, prieteni de-ai noştri..." a scris George Simion pe pagina lui de Facebook.

secretele nuntii lui george simion meniu dar formatii

Singura conditie pusa de Simion inviatilor la nunta este ca acestia să fie îmbrăcati în IE tradițională românească.

Liderul AUR a mai declarat că le va pune la dispoziție autocare oamenilor care vor să vină la nunta sa.

Cu siguranta la nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu NU se va lasa cu strigarea DARULUI, chiar daca se vrea a fi o nunta traditionala rom\neasca!

Vor canta Tjeo Rose, Carmen Serban si o formatie de lautari!

Meniul? Ei bine, la o nunta la care participantii vor fi imbracati in IE traditionala, nu se va servi caviar sau stridii cu sampanie frantuzeasca, ci meniul va cuprinde bucate traditionale din  bucataria romaneasca!

De aranjamente, filmari si fotografii se va ocupa agentia condusa de wedding planner Adina Patru!

Nunta lui George Simion (sau marketing politic - „măreaţa sărbătoare a neamului nostru“.) va fi un eveniment national care aduce din punct de vedere istoric cu nunta organizată cu mare fast, cu multe steaguri multicolore, în pădurea de lângă Focşani, la Crângul Dreptăţii pe 14 iunie 1925 unde au participat câteva zeci de mii de persoane si unde o Elena a devenit jumatatea unui alt politician! 

Iar Ilinca este un nume derivat din Elena!

Pentru cine nu stie despre nunta cu care seamana cea a lui George Simion un sfat: puneti mana o carte de istorie! Aceasta are obiceiul de a se repeta!