Păreri BestMag.ro forumuri magazine cu produse pentru copii și părinți cu prețuri mici și livrare rapidă

Media părerilor despre Bestmag.ro bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de cine a cumpărat, recenzii produse Bestmag, cât timp durează livrarea și cum se face returul

Satisfacția generală față de magazinul Bestmag.ro bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,51 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,43 din 5
• Livrare - 4,40 din 5
• Calitatea Produselor - 4,52 din 5
• Serviciu clienți - 4,41 din 5
• Politica de returnare - 4,37 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului Bestmag.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

Se oferă transport gratuit la comenzi de peste 500 lei  dacă nu cântăresc mai mult de 10 kg

bestmag ro pareri produse forum preturi bune magazin jucarii

VEZI AICI PREȚURI CATALOG BESTMAG.ro

Bestmag.ro se adreseaza copiilor si părinților de toate vârstele, oferidu-le o gama completa de produse la cele mai bune preturi, fara a mai pierde timp in magazinele de specialitate.

Lansați pe o piață deja existenta își doresc să obțină o creștere rapidă datorita gamei complete de produse si a campaniilor dezvoltate.

Cei de la Bestmag.ro au dezvoltat si extins permanent gama de produse, oferind o mare varietate de articole pentru copii: de la articole si accesorii pentru bebeluși, scaune de masa, pana la cărucioare, balansoare, triciclete, produse de igiena si chiar si rucsaci si trollere pentru copii.

Costurile de livrare sunt urmatoarele:

• Pentru comenzile cu greutate mai mica de 3 kg si valoare mai mica de 800 lei, taxa de livrare este de 25 lei.

• Comenzile cu valori mai mari de 500 lei se livreaza gratuit, daca nu cantaresc mai mult de 10 kg.

• Pentru produsele cu greutate mai mare de 10 kg, costul de livrare este de 25 lei, la care se adaugă taxa de extra-greutate, de 1,19 lei pentru fiecare kilogram care depășește 10 kg.

• Pentru produsele cu dimensiuni mari (peste 50 cm oricare din laturi) si greutate mai mare de 25 kg a coletului, costul de livrare este de 75 lei.

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. 

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.