Pareri P80 TRADITIO purificator de aer ALECOAIR extrem de performant

Media părerilor despre purificatorul P80 TRADITIO de la AleoAir bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de Aleco air Oferta purificator aer, purificator aer alecoair pareri, Alecoair p40 smart.

Satisfacția generală față de purificatorul de aer P80 TRADITIO bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,54 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,41 din 5
• Calitatea Produsului - 4,55 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Descriere si informatii tehnice P80 TRADITIO purificator de aer ALECOAIR

P80 TRADITIO este un purificator pentru incaperi de pana la 80mp, potrivit pentru living-uri mari, apartamente ideal daca vrei sa acoperi cu un singur purificator intreaga casa, dar si pentru zona de birouri. 

pareri am folosit purificator aer p80 alecoair

Credem ca este perfect si pentru spatii de birouri si mai ales liberi profesionisti, cabinete medicale, saloane cosmetice sau alte zone in care exista un trafic crescut de persoane. 

VEZI AICI PREȚ PROMO

P80 este imbatabil in ceea ce priveste informatiile pe care le ofera despre calitatea aerului. 

P80 dispune de senzori ce masoara PM1, PM2.5, PM10, TVOC si…atentie: nivelul de CO2. Astfel de senzori ii poti gasi, laolalta, doar pe aparate de masura profesionale. 

Evident, P80 este extrem de performant la capitolul Purificare Aer. 

Dispune pentru o tratare excelenta si completa a aerului filtrat de:

- Un filtru 3 in 1 cu strat TRUE HEPA 13 cu suprafata foarte mare de contact, stat CARBON ACTIV si pre-filtru
- Lampa UV-C (254 nm)
- Plasma / Ionizare

Evident, ca majoritatea produselor de top AlecoAir, P80 TRADITIO este echipat cu abilitati SMART. Nu este cazul sa detaliem aici avantajele controlului prin aplicatie.

Nu in ultimul rand P80 TRADITIO are un design deosebit, forma compacta si … atentie: grilele de admisie si evacuare extrem de generoase ce reduc considerabil zgomotul chiar si la treptele mai ridicate de ventilare a a aerului.