Păreri Wella SP Luxe Oil ulei pentru întărirea parului apreciat pe forumuri pentru calitate și pret

Să ne facem o părere despre Wella Professionals SP Luxe Oil un ulei pentru întărirea parului apreciat în comentariile cumpărătorilor. 

Acești subliniază în opiniile lor că Wella Professionals SP Luxe Oil este foarte bun pentru parul uscat, ușor deteriorat și că merge foarte bine combinat cu alte produse de îngrijire a parului deteriorat.

Alte păreri, în număr redus, atrag atenția că miroase foarte bine, hidratează si lasă parul strălucitor dupa aplicare dar... în schimb, nu pare ca are efect de durată.

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate recent influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Dar să vedem ce este Uleiul de păr Wella Professionals SP Luxeoil pentru ce se folosește. ce beneficii are și cum se folosește

Uleiul de păr Wella Professionals SP Luxeoil îngrijește părul slăbit și degradat, îl hrănește, îl fortifică și îl regenerează, pe întreaga sa lungime. 

În plus, produsul formează un strat protector în jurul fiecărui fir, care protejează părul de degradarea ulterioară.

VEZI AICI PREȚURILE

wella-sp-luxe-oil-ulei-pentru-intarirea-parului_pareri forum am folosit

Uleiul pentru păr Wella conține tehnologia Lightweight Transform, care protejează cheratina cuticulelor, îi modifică structura și repară firele. 

Formula nutritivă reține umiditatea profund în interiorul firului de păr și îl menține hidratat. Rezultă un păr sănătos și frumos.

Caracteristici si beneficii:

• reconstruiește și reînnoiește structura firului de păr
• lasă părul neted și fin ca mătasea, la atingere
• previne deteriorarea ulterioară a cuticulelor de păr
• hrănește și netezește părul în profunzime
• are un parfum plăcut, ușor oriental

Mod corect de aplicare:

Se poate folosi pe părul umed sau uscat. 

Picurați uleiul pentru păr Wella Professionals SP Luxeoil în palmă și masați-l ușor în șuvițe, de la mijloc la vârfuri. Nu clătiți.

Pentru asigurarea eficacității maxime a produsului, utilizați-l împreună cu alte produse de îngrijire System Professional, de la Wella.
noriel.ro