Parfums De Marly Herod pareri forumuri, cum miroase, compozitie si daca e persistent

Păreri despre PARFUMUL original Parfums De Marly Herod pentru barbati extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de femei de la De Marly.

56% dintre recenzori au evaluat alte produse pentru brand-ul De Marly. Acest scor se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest parfum.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca Parfums De Marly Herod este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Parerile cumparatorilor subliniaza faptul ca Parfums De Marly Herod este un parfum de nișă, calitativ. Ingredientele care se simt imediat sunt tabac, vanilie, scorțișoară, piper, etc. O combinație între acestea, neașteptată.

parfums-de-marly-herod-eau-de-parfum barbati pareri forum am folosit

Apa de parfum Parfums De Marly Herod Royal Essence, magnifică, maiestuoasă și în același timp exotică, atrage în principal bărbații atrași de mirosul de vanilie într-un concept unic, cu fațete lemnoase și picante.

VEZI AICI PREȚUL NOTINO

Este un parfum picant – lemnos, ideal pentru bărbatul misterios si foarte potrivit pentru orice ocazie!

Compoziția parfumată cu note de scorțișoară și piper, se îmbină cu inima florală, cu tonuri de osmanthus, heterophyllus, galeopsis, ladanum, tabac și tămâie. 

Baza este formată din vanilie, cedru, vetiver, Iso E Super (moleculă aromatică, cu un parfum delicat, lemnos și proprietăți unice, care conferă parfumului adâncime), cireș (cipriol sau nagarmotha - ulei al unei plante legate de papirus cu un parfum lemnos cu nuanțe pământești și picante) și mosc.

Cum miroase parfumul brbatesc Parfums De Marly Herod 

♦ Note varf - scortisoara, paprika
♦ Note inima - tamaie, osmanthus heterophyllus, tabac, galeopsis ladanum
♦ Note baza - Iso E Super, vanilie, vetiver, nagarmotha, cedru, mosc

Scorul recenziilor Parfums De Marly Herod

• Aspectul flaconului - 4,59
• Persistenta parfumului - 4,60
• Intensitatea - 4.65

SFAT! Cand aplicati parfum, doriti intotdeauna sa atingeti „punctele pulsului”. Aceasta inseamna partile corpului in care vasele de sange se apropie de piele.
noriel.ro