Punctele SENSIBILE ale bărbaților în funcție de ZODIE. Ce slăbiciuni are IUBITUL tău și nu ai știut!

Pentru a găsi un punctele sensibile și dureroase ale iubitului tău, slăbiciunile sale, nu este necesar să-l provoci la un scandal - horoscopul său va spune despre totul despre ceea ce se teme, despre complexele pe care le are și de care tu nu știai.

Vezi ce se ascunde sub masca unui bărbat puternic în funcție de fiecare semn zodiacal.  Ce slăbiciuni și temeri le conduc din umbră acțiunile și modul de a se purta în public sau în privat.

1. Ce puncte sensibile au bărbații din zodia Berbec

Bărbaților le place să concureze unii cu alții și să demonstreze lumii întregi că au cucerit-o din nou. Berbecii aleargă înaintea tuturor în această cursă - este esențial pentru ei să fie primii. 

În orice - de la garderobă și muncă până la cea mai bună fată din lume. Pur și simplu nu vor fi de acord cu un rol secundar! Deci, dacă Berbecul tău este supărat, atunci a început să se îndoiască că este cel mai bun dintre cei mai buni.

2. Ce puncte sensibile au bărbații Taur

Taurul cu picioarele pe pământ și prudent nu va rămâne fără bani sub nicio circumstanță. Cu toate acestea, acest lucru nu îi face deloc încrezători în viabilitatea lor: dimpotrivă, una dintre principalele temeri pentru acest semn este sărăcia. 

pareri ce puncte slabe sensibile au barbatii in functie de zodie

Această frică ascunsă o are chiar și cel mai bogat Taur, și adesea teama acesta le strică odihna, chiar și atunci când totul este bine.

3. Ce temeri ascunse și de ce complexe suferă bărbații din zodia Gemeni

Gemeni dau impresia unor oameni veseli, lipsiți de griji și chiar frivoli, care sunt mereu în centrul atenției. 

Doar puțini oameni știu că un astfel de efect se obține printr-o luptă internă cu îndoielile lor: chiar mă ascultă? Mă acceptă publicul? Oamenii apropiați mă aprobă? La urma urmei, doar feedback-ul de la oameni apropiați le oferă energie pentru a merge mai departe.

4. Punctele sensibile ale bărbaților din zodia Rac

Racii sunt naturi blânde, vulnerabile și foarte suspicioase. De fapt, ei sunt capabili să se încurce din orice motiv - atât din cauza banilor și a aspectului, cât și în ceea ce privește statutul sau glumele lor. 

Dar principala frică a Racului este să știi că te poți plictisi grav alături de el. Ceea ce nu este total neadevărat...

5. Ce complexe psihologice au bărbații Leu

E greu să fii zeu... De fapt, bărbații din zodia Leu chiar cred sincer că sunt impecabili. În același timp, este de dorit ca aceștia să aibă în continuare o suita în jurul lor, care să le susțină statutul regal. 

Cu toate acestea, chiar și leii autosuficienți sunt uneori depășiți de îndoieli: sunt cu adevărat perfect? Cei dragi stiu cat de norocosi sunt că mă au lângă ei?

6. Slăbiciunile bărbaților din zodia Fecioară

Bărbații Fecioare sunt ipohondri. Nu urmăriți niciodată emisiuni medicale împreună cu ei și nu discutați despre o nouă epidemie misterioasă. 

În caz contrar, Fecioara impresionabilă va alerga să caute simptome și să facă teste pentru ași găsi boala. La urma urmei, acest semn zodiacal se teme cel mai mult că ar putea exista probleme cu sănătatea sa prețioasă.

7. Slăbiciunile bărbaților din zodia Balanță

Când voi prinde un val? Principala misiune în viață a acestui semn zodiacal este de a căuta echilibrul în toate, de a observa frumusețea în fiecare detaliu și de a face această lume puțin mai bună. 

De aceea, este important ca Balanța sensibilă să prindă armonie și să își sincronizeze setările mentale subtile cu realitatea înconjurătoare. 

În caz contrar, viața nu va fi dulce și lină și nativul zodie o va percepe ca fiind lipsită de sens și fără valoare, Complăcându-se într-o astfel de stare, Balanța se ofilește rapid și își pierde optimismul.

8. Frică ascunsă a bărbatului din zodia Scorpion

Frica de a fi singur! Multora nu le plac Scorpionii: ei spun că acesta este un semn gelos, despotic și în general dificil. 

Aceste ”defecte” sunt de fapt o acoperire pentru un suflet de scorpion naiv și blând, care de fapt visează să-și găsească sufletul pereche și să trăiască cu el fericit până la sfârșitul zilelor sale. 

9. Bărbatul din zodia Vărsător, ce puncte sensibile are

”Am o viață plictisitoare” Originali, visători și aventurieri nesăbuiți, Vărsătorii se tem cel mai mult că viața lor se va transforma într-o mlaștină caldă stabilă, care îi va aspira pentru totdeauna în adâncurile ei. 

De aceea, orice stagnare este percepută de astfel de bărbați ca fiind extrem de dureroasă și îl provoacă să caute adrenalină.
noriel.ro