Uriage Bariesun pareri forum spray auto-bronzant corp si fata Thermal Mist Self-Tanning

Media părerilor despre Uriage Bariésun Thermal Mist Self-Tanning spray auto-bronzant corp si fata bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de cel mai bun auto-brozant pentru fata si corp care functioneaza.

Satisfacția generală față de Uriage Bariésun Thermal Mist Self-Tanning spray auto-bronzant corp si fata bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,51 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,43 din 5
• Calitatea Produsului - 4,54 din 5
• Satisfactia rezultatului final - 4.49 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Clientii sunt de parere ca produsul e foarte potrivit persoanelor cu ten foarte deschis care vor sa obtina o nuanta placut de bronz in cateva zile.

Ce este si pentru ce se foloseste Uriage Bariesun pareri forum spray auto-bronzant corp si fata

Produsul autobronzant pentru față Uriage Bariésun Thermal Mist Self-Tanning conferă tenului un look bronzat, perfect natural.

VEZI AICI PREȚURI NOTINO

uriage-bariesun-thermal-mist-self-tanning-spray-auto-bronzant-corp-si-fata_pareri recenzii

Caracteristici si beneficii:

• uniformizează culoarea tenul
• oferă tenului un bronz natural auriu
• hidratează și hrănește
• nu lasă pete

Cum se utilizează:

Se aplică pe pielea curată de pe față și se estompează înspre gât și decolteu. După aplicare, se spală temeinic mâinile.

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.
noriel.ro