WIKI COCOȘ de la CĂLARAȘI biografie, vârstă, iubita, avere, iubita și cât ia la nuntă

Află detalii din biografia lui Cocoș de la Călărași și care este numele real. Wiki unde și când s-a născut, ce vârstă are Cocoș de la Călărași. Cine este iubita sau soția lui Cocoș de la Călărași și ce avere are manelistul.

Cele mai tari poze cu Cocoș de la Călărași le găsiți pe pagina de Instagram @cocosdelacalarasi, acolo unde îl puteți întreba și ce prețuri cere la nuntă sau cât ia la botez.

Constantin Cocoș, pe numele său real, vine din Călărași și este hotărât să rupă topurile muzicale. 

Cocoș de la Călărașu se descrie ca fiind „unul din sigurii artiști din România care a intrat direct pe locul 1 în Youtube Trending”, conform biografiei postate pe pagina lui de Facebook.

Manelistul a strâns peste 6 milioane de vizualizări și a devenit numărul unu pe Youtube România, cu melodia „Hai să spargem gheața”.

cocos de la calarasi wiki nume real cat ia nunta si botez

Despre manelistul Cocoș s-a mai scris în presa mondenă în anul 2018, când acesta a trecut printr-un eveniment nefericit care se putea transforma într-o tragedie.

În urmă cu cu 4 ani, cel care a intrat direct pe primul loc în trending pe Youtube fusese lovit de un TIR.

În urma acelui accident a avut nevoie de o intervenție chirurgicală la cap, recuperarea durând destul de mult.

Acum, Cocoș de la Călărași a participat, însoțit de partenera sa, la party-ul lui Florin Salam și a Roxana Dobre. 

Întrebați despre relația lor, dacă se gândesc să treacă la pasul următor, manelistul Cocoș de la Călărași a mărturisit faptul că au de onorat multe contracte, atât vara aceasta, cât și în toamnă: 

Nu știm deocamdată. Să vedem când avem timp să fim liberi să putem face ceva. Cu ajutorul lui Dumnezeu o să fie totul ok. Să ne țină Dumnezeu sănătoși”.