WIKI YNY SEBI, biografie, vârstă, înălțime, versuri, iubită, Instagram

Vezi ce vârstă are YNY SEBI conform biografiei wiki, ce înălțime și dacă are o iubită. Yny Sebi are 200.000 de fani pe Instagram, acolo unde găsiți cele mai tari poze ale sale, chiar și din liceu.

Conform biografie Yny Sebi este un artist la început de drum, în vârstă de 18 ani, care are milioane de vizualizări la piesele postate pe canalul lui de YouTube. 

Curioși fiind am cautat informații despre vârsta, înălțimea și iubita lui YNY SEBI. însă nu am găsit nimic public și verificat ci doar speculații.

Sebi a colaborat cu nume mari din industria muzicală, cel mai de succes duo fiind cu Bogdan de la Ploiești.

yny sebi biografia varsta si inaltimea

Yny Sebi a reușit să ajungă și pe locul 3 în Trending cu piesa ”CF2” în colaborare cu Niku și Aron, strângând peste 1 milion de vizualizări în mai puțin de o săptămână.

Yny Sebi  şi-a făcut debutul în industria muzicală cu melodia care este în prezent și cel mai mare hit al lui, ”TOP”, lansată în 29 octombrie 2019.

În mare parte, publicul lui Sebi YNY este format din copii și adolescenți. La momentul actual, este unul dintre cei mai în vogă artiști din România. 

YNY Sebi declară că a demonstrat lumii până acum că orice se poate dacă ai destulă ambiție. E nevoie de curaj să faci pasul spre a-ți atinge visurile și a le face realitate