Cum se aplică corect SERUL de față. La ce vârstă este mai bine să folosești serurile de față.

Să ne facem o părere despre modul corect de aplicare unu ser de față și nu în ultimul rând de la ce vârstă este recomandat să folosești serurile pentru față.

Și vom începe cu informații despre modul de aplicare a serurilor pentru față

Dacă folosești un ser de față înainte de culcare, nu exagera cu cantitatea de produs, deoarece crema de noapte este deja foarte densă și groasă.

Pentru ca serul să funcționeze, o dată nu este suficient. Primele modificări vizibile vor apărea abia după 4-6 săptămâni de utilizare regulată.

Niciun produs de îngrijire a pielii nu își va face treaba dacă este folosit incorect.

• Mai întâi, curățați pielea de orice murdărie rămasă, sebum sau protecție solară.

• După spălare, curăță în continuare derma și restabilește echilibrul pH-ului pielii cu un tonic cu apă florală. Alegeți un toner în funcție de tipul dvs. de piele.

recomandari pareri cum  se aplica corect serul pentru fata gat si decolteu

• Apoi aplicați serul pe piele. Aplicați doar câteva picături de ser pe palmele curățate și frecați ușor produsul. Apoi, cu mișcări de apăsare ușoare, distribuiți uniform produsul de frumusețe activ pe întreaga față. Cu mișcări ușoare de bătaie, faceți serul să se absoarbă în piele. Nu-ți plesni tare fața.

• În zonele deosebit de sensibile ale feței, întindeți produsul cu degetele, și anume în zona ochilor și a colțurilor nasului.

• Aplicați două picături de ser facial pe gât și decolteu, cu mișcări de bătaie.

• Așteptați absorbția completă a produsului de îngrijire și abia apoi aplicați o cremă hidratantă.

De la ce vârstă este mai bine să folosești serul facial

Un ser facial este in esență un tratament de înfrumusețare cu o concentrație extrem de mare de nutrienti, hidratanți si antioxidanți. 

Ingredientele puternice din formula serurilor pot afecta metabolismul celular. Deci, produsele active pentru alergare sunt mai susceptibile de a suprasolicita pielea prea tânără decât de a avea un efect benefic asupra acesteia. 

Vârsta ideală pentru a te familiariza cu serurile cosmetice pentru față este de 20 - 30 de ani. 

În timp, va trebui să schimbi serul, ținând cont de noile nevoi ale pielii tale.
noriel.ro